Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din LaLiga. Barcelona, victorie, decimată de COVID-19! Realul, surpriza neplăcută, Atletico a câştigat şi ea

VIDEO | Rezumatele din LaLiga. Barcelona, victorie, decimată de COVID-19! Realul, surpriza neplăcută, Atletico a câştigat şi ea

La Liga

Comentarii

În primul meci din La Liga din acest an s-a produs o mare surpriză. Getafe a învins-o pe Real Madrid pentru prima dată după aproape zece ani.

Primul meci din 2022 a fost de coşmar pentru Real Madrid. Echipa lui Ancelotti a fost învinsă pe terenul lui Getafe. Enes Unal a înscris unicul gol al confruntării, în minutul 9. A fost a şasea reuşită a atacantului turc din acest sezon. Modric a fost cel mai periculos jucător al madrilenilor în prima repriză. Croatul a fost blocat de Soria, iar după două minute şutul său a nimerit transversala. Soria s-a opus şi în actul secund în faţa lui Casemiro, iar Getafe a învins-o pe Real pentru prima dată după nouă ani şi jumătate.

Decimată de Covid, Barcelona obţinut o victorie scurtă în faţa nou promovatei Mallorca. Luuk de Jong a fost eroul catalanilor. În prima repriză, olandezul a lovit de două ori bară în decurs de două minute (29 şi 30). Tot el a fost cel care a marcat golul victoriei, în finalul primei părţi. În prelungiri, Jaume Costa a avut şansa egalării, dar Ter Stegen a salvat cu un reflex uluitor. Barca a urcat pe cinci, la un punct în spatele lui Atletico şi la două de Betis.

Atletico a profitat de eşecul Realului şi a redus avansul rivalei la 14 puncte. Angel Correa a înscris câte un gol pe repriză în confruntarea de pe Wanda Metropolitano cu Rayo Vallecano. Atacantul argentinian a ajuns la opt goluri înscrise în acest campionat. Luca Zidane, fiul lui Zinedine, i-a refuzat lui Correa tripla în final (80). Cel mai emoţionant moment al serii a avut loc atunci când Falcao a revenit pe Wanda Metropolitano după aproape 10 ani. Columbianul a fost ovaţionat la scenă deschisă de către cei peste 40.000 de oameni din stadion.

A fost o duminică perfectă pentru Atletico Madrid, pentru că şi echipa de deasupra sa în clasament, Betis, a pierdut surprinzător acasă. Iago Aspas a reuşit o dublă în finalul primei reprize. Mai întâi a executat cu calm un penalty, apoi a profitat de o gafă în defensiva andaluzilor şi l-a executat cu calm pe Silva. Cu un sfert de oră înainte de final (74), Santi Mina a fost aproape de 3-0, dar portarul gazdelor a apărat. Betis rămâne pe trei, dar mai are doar un punct peste Atletico.

Derby-ul basc dintre Alaves şi Real Sociedad a început cu accidentarea gravă a lui Barrenetxea (01.40). În locul său a intrat Januzaj, cel care avea să deschidă scorul, după o pasă a lui Portu. În finalul primei părţi, Isak putea dubla avantajul oaspeţilor, dar şutul său a lovit bara, iar arbitrul i-a refuzat un penalty. Gazdele au primit un penalty în partea a doua, iar Joselu a făcut 1-1, care a fost şi scorul final.

Elche şi Granada au remizat fără goluri într-un meci îăn care gazdele au rămas în zece imediat după reluare. Gonzalez a primit roşu direct. Granada a ratat o şansă uriaşă în prelungiri, dar Luis Suarez nu l-a putut învinge pe Badia.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridatleticorezultatevideorezumate 

viewscnt
Articole similare