Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din LaLiga. Real Madrid, pas greşit în lupta pentru titlu!

VIDEO | Rezumatele din LaLiga. Real Madrid, pas greşit în lupta pentru titlu!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a obţinut doar o remiză albă cu Betis, înaintea duelului de marţi cu Chelsea, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Benzema a avut cea mai mare ocazie în prima repriză. După pauză, Rodrygo a nimerit bara.

Şi Luka Modric a fost aproape de gol, dar tabela nu s-a modificat. Galacticii sunt la două puncte în spatele liderului Atletico şi au şi un meci mai mult disputat.
Betis a ajuns la 5 remize consecutive în la Liga.

Alaves a condus la Valencia prin golul marcat de Guidetti, în minutul 84. Reuşita suedezului nu a fost suficientă însă pentru victorie. Gaya a păstrat un punct pe Mestalla, cu golul său marcat cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar.

Elche a obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru evitarea retrogradării. Lucas Boye a înscris unicul gol al confruntării cu Levante, iar echipa sa a câştigat după şapte etape de secetă. Pentru Levante a fost a treia înfrângere consecutivă.

Valladolid a început excelent partida împotriva lui Cadiz. Plano a marcat în minutul 14, servit excelent de Weissman. Oaspeţii au înscris şi ei în partea secundă, prin Cala, iar partida s-a încheiat 1 la 1.

Afla mai multe despre: real madridlaligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare