Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din LaLiga! Un debutant de 17 ani i-a adus victoria Barcelonei cu Bilbao, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată de ziua lui

VIDEO | Rezumatele din LaLiga! Un debutant de 17 ani i-a adus victoria Barcelonei cu Bilbao, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată de ziua lui
Comentarii

Rezultalele zilei din LaLiga.

Las Palmas - Vallecano 0-1

Două penalty-uri au hotărât meciul Las Palmas - Rayo Vallecano. Doar unul a fost însă transformat. Mai întâi, fostul jucător al Barcelonei, Munir, a ratat pentru gazde. Rayo a plecat cu trei puncte din insulă. Raţiu a fost doar rezervă la echipa din Madrid. Fundaşul naţionalei încă nu a debutat la Rayo.

Villarreal - Alaves 1-1

Cu Ianis Hagi rezervă de ziua lui, Alaves a scos un punct mare pe terenul lui Villarreal. Tânărul Samu a deschis scorul imediat după pauză. Submarinul galben a egalat din penalty. Golgeterul Gerard Moreno a stabilit scorul final înca din minutul 65, 1-1. Alaves a urcat pe 16 în LaLiga, cu trei puncte peste linia retrogradarii. 

Barcelona - Bilbao 1-0

Un debutant de 17 ani i-a adus victoria Barcelonei cu Bilbao. În minutul 79, Xavi l-a introdus pe teren pe tânărul Marc Guiu. Vârfului produs de La Masia i-au trebuit 36 de secunde să le aducă o victorie preţioasă catalanilor, înainte de El Clasico. Joao Felix a fost omul cu ocaziile în tabăra Barcelonei. Portughezul a lovit transversala în prima repriză, iar în ultimul minut de joc, l-a întins pe Unai Simon cu o lovitură de cap. Marile rivalei ale Spaniei, Barcelona şi Real, sunt despărţite de un punct înainte de super meciul de sâmbăta viitoare. 

Girona - Almeria 5-2

Afla mai multe despre: rezultate laligabarcelona bilbaomarc guiu barcelona 

viewscnt
Articole similare