Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din primele meciuri ale etapei din Serie A, Bundesliga şi LaLiga! O nouă înfrângere pentru echipa lui Răzvan Marin

VIDEO | Rezumatele din primele meciuri ale etapei din Serie A, Bundesliga şi LaLiga! O nouă înfrângere pentru echipa lui Răzvan Marin

Serie A

Comentarii

Betis şi Getafe au oferit un meci de luptă, cu momentele cele mai importante venite în final. Gazdele au primit un penalty cu un sfert de oră înainte de încheierea partidei. Canales a ratat însă. Arbitrul a mai arătat o dată punctul cu var peste opt minute. De această dată a executat Borja Iglesias, care a transformat. Betis s-a impus şi a urcat pe şase în La Liga, în timp ce Getafe e la trei puncte de retrogradare.

Etapa din Bundesliga a început cu victoria clară a lui Wolfsburg pe terenul Arminiei Bielefeld, scor 3-0. Steffen a deschis scorul în minutul 29 şi tot el l-a majorat la câteva zeci de secunde după pauză. Arnold a stabilit scorul final în minutul 54, cu un şut excepţional din afara careului. Lupii au bifat al şaselea meci consecutiv fără gol primit, au urcat pe locul 3 şi vor rămâne în zona Champions indiferent de rezultatele din această rundă.

Răzvan Marin şi Cagliari au bifat o nouă înfrângere şi se afundă tot mai mult în clasamentul din Serie A. Sarzii au pierdut cu 0-1 cu Torino, cu golul marcat de Bremer cu un sfert de oră înainte de final. Marin a fost integralist şi a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale echipei sale. Fără victorie de 16 etape, Cagliari a rămas acum la cinci puncte în urma ultimului loc de salvare de la retrogradare, ocupat chiar de Torino.

După o primă repriză albă, Fiorentina a făcut scor cu Spezia. Vlahovic a deschis scorul pentru echipa viola imediat după pauză. Castrovili a dublat avantajul echipei lui Prandelli. Eysseric a închis tabela, iar Fiorentina a obţinut prima victorie după două înfrângeri consecutive, în timp ce Spezia a cedat după două succese la rând, inclusiv cel neaşteptat cu liderul Milan, de runda trecută.

Afla mai multe despre: videorezumateitaliaspaniagermaniarazvan marin 

viewscnt
Articole similare