Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Chiricheş, Man şi Mihăilă, în prim plan în etapa 33!

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Chiricheş, Man şi Mihăilă, în prim plan în etapa 33!

Serie A

Comentarii

Man şi Mihăilă au fost titulari în confruntarea ultimelor două clasate şi totodată echipelor cu cele mai slabe apărări din Serie A.

Parma şi Crotone au primit 153 de goluri împreună în acest sezon. Man nu a rezistat decât 20 de minute. S-a accidentat şi a fost înlocuit cu Gervinho. În schimb, Mihăilă a fost foarte activ şi a înscris în actul secund, dar golul său nu a ajutat-o prea mult pe Parma. Crotone a condus cu 3 la 1 la pauză.

Magallan a deschis scorul, după un sfert de oră de joc, iar Hernani a restabilit egalitatea. În ultimele minute din primul act, Crotone a mai lovit de două ori. Simy a avut de îndeplinit o simplă formalitate, iar Ounas l-a învins pe Colombi cu un şut frumos. Echipa românilor a început să spere în actul secund. Gervinho şi Mihăilă au înscris, iar Parma a egalat la trei. Însă apărarea lui D'Aversa a mai cedat o dată până la final. Simy a reuşit dubla din penalty, iar Parma - Crotone s-a încheiat 3 la 4.

Cu Vlad Chiricheş integralist, Sassuolo a câştigat acasă, cu Sampdoria. Jakub Jankto îi putea duce pe oaspeţi în avantaj, dar bara s-a opus. Chiricheş şi-a salvat echipa la faza imediat următoare şi a scos lovitura de cap a lui Candreva. Singurul gol al meciului a venit în repriza secundă. Berardi i-a adus a patra victorie consecutivă lui Sassuolo.

Genoa s-a îndepărtat de zona periculoasă, după ce a învins-o pe teren propriu pe Spezia. Scamacca a deschis scorul cu al şaselea său gol din acest sezon, dar şi cel mai simplu. Shomurodov a închis tabela la 2 la 0, cu o reuşită superbă, iar Genoa a câştigat primul meci din  luna aprilie.

Afla mai multe despre: chirichesmanmihailaserie arezumate 

viewscnt
Articole similare