Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Juventus s-a împiedicat pe teren propriu contra Atalantei. Inter, marea câştigătoare a etapei

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Juventus s-a împiedicat pe teren propriu contra Atalantei. Inter, marea câştigătoare a etapei

Serie A

Comentarii

Inter Milano a fost marea câştigătoare a etapei a 12-a din Serie A. Nerrazzurii au câştigat cu Napoli, iar Juventus şi Milan nu au scos decât câte un punct.

Juventus şi Atalanta au remizat la 1 în duelul de Champions League disputat la Torino. Chiesa a marcat unicul gol al primei reprize, cu un şut superb. Bergamascii au restabilit egalitatea după aproape o oră de joc, prin Freuler. Torinezii puteau obţine toate cele trei puncte, dar Cristiano Ronaldo a ratat o lovitură de la 11 metri şi a stricat sărbătoarea lui Bonucci. Fundaşul a bifat meciul 300 în tricoul Bătrânei DOamne.

Inter a bifat al patrulea succes consecutiv în Serie A, după ce a învins-o pe teren propriu pe Napoli. Soarta meciului a fost decisă de o lovitură de la 11 metrti. Oaspina a faultat în careu, Insigne a primit cartonaşul roşu pentru proteste, iar Lukaku le-a adus victoria nerrazzurilor. Belgianul a ajuns la cota 10 în acest sezon şi i-a egalat pe Ibrahimovic şi ROnaldo în topul golgheterilor.

A fost show total în partida dintre Genoa şi Milan, dar doar după pauză. Nu s-a marcat niciun gol în primul act, dar a doua repriză a fost senzaţională. Genovezii i-au condus pe diavoli în două rânduri, cu Mattia Destro marcator. Pentru echipa lui Pioli au punctat doi jucători care se întâlnesc extrem de rar cu golul. Calabria şi-a trecut în cont prima reuşită stagională, în timp ce pentru Kalulu a fost primul său gol în tricoul rossonerilor. Genoa - Milan s-a încheiat 2 la 2.



Cu Chiricheş integralist, Sassuolo a scos doar o remiză în deplasarea de la Firenze. Traore a deschis scorul după mai puţin de un sfert de oră, dar Fiorentina a salvat un punct dintr-un penalti transformat de Vlahovic. Cu un singur eşec în acest sezon, echipa lui Chiricheş stă pe loc de cupe europene, la doar cinci puncte de lider.

Răzvan Marin a bifat doar un sfert de oră pentru Cagliari în meciul din deplasare de la Parma, încheiat 0 la 0. A fost primul meci în care românul nu a fost titular de la transferul în Italia, iar echipa sa a rămas pe poziţia a 12-a în clasament.


 

Afla mai multe despre: serie arezumatevideo 

viewscnt
Articole similare