Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Răzvan Marin, strălucitor contra Romei. Toate rezultatele

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Răzvan Marin, strălucitor contra Romei. Toate rezultatele

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a fost eroul lui Cagliari în victoria uriaşă contra Romei. Mijlocaşul român a prins un şut senzaţional şi a marcat golul de 2 la 1. A fost a treia reuşită a lui Marin din acest sezon, care a şi centrat din corner la golul superb înscris de Joao Pedro. Meciul începuse excelent pentru Cagliari. Lykogiannis a deschis scorul în minutul 4. Până la pauză însă, Carles Perez a restabilit egalitatea. Echipa din Sardinia a marcat în actul secund prin Marin şi Joao Pedro, iar ultimul cuvânt l-au avut romanii. Fazio a închis tabela la 3 la 2, iar Cagliari a bifat a treia victorie consecutivă şi a urcat pe locul 17.

Inter a învins-o la limită pe Verona şi a mai făcut un pas spre titlul de campioană. Candreva a marcat singurul gol al întâlnirii, cu un sfert de oră înainte de final. Nerazzurrii au obţinut a 13-a victorie consecutivă de pe propriul teren.

Juventus nu a obţinut decât o remiză la Firenze, iar locul de Champions League este în pericol. Fiorentina a deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 metri. Rabiot a făcut henţ în careu, iar Vlahovic l-a executat pe Szczesny cu o panenka. Sârbul a marcat al 17-lea său gol din acest sezon. Bătrâna Doamnă a restabilit egalitatea imediat după startul părţii secunde. Introdus pe teren chiar la pauză, Morata a înscris cu o execuţie superbă, iar Fiorentina - Juventus s-a încheiat 1 la 1.

Atalanta continua sa faca spectacol in Serie A. Echipa lui Gasperini a zdrobit Bologna si a urcat, provizoriu, pe locul doi. Malinovskyi a deschis balul, dupa un assist de senzatie al lui Muriel. Cel mai bun marcator al Atalantei a punctat si el, din penalty, in finalul primei reprize. A fost a 19-a reusita stagionala a columbianului. Schouten a vazut rosu direct in startul partii secunde dupa un fault dur si gazdele si-au continuat recitalul. Freuler a facut scor de neprezentare. Doua minute mai tarziu, Malinoskyi a ridiculizat trei adversari si Zapata a punctat pentru 4-0. Miranchuk a inchis tabela, iar Atalanta are pentru al treilea sezon la rand cel mai bun atac din Serie A.



Ziua  de  duminica a inceput in Italia cu  un festival de goluri in Benevento - Udinese. Oaspetii aveau deja 1-0 în minutul 4 - gol marcat de Molina.  Udinese si-a dublat avantajul prin Tolgay Arslan, insa Benevento a primit penalti dupa cateva minute. Viola a transformat si cabine s-a intrat cu 1-2.  În repriza secundă De Paul a dat a doua pasa decisiva. danezul Jens Larsen a facut 3-1.  Olandezul  Braaf a asigurat victoria friulanilor chiar daca Lapadula a marcat  si el pentru gazde, in minutul 83. 4-2 pentru Udinese care se indeparteaza decisiv de retrogradare. e Benevento e prima deasupra liniei.

Afla mai multe despre: serie arezumatevideo 

viewscnt
Articole similare