Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele etapei din Bundeliga. Înfrângerei surpriză suferită de Bayern

VIDEO | Rezumatele etapei din Bundeliga. Înfrângerei surpriză suferită de Bayern

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a ratat şansa de a-şi asigura maetematic titlul de campioană în Bundesliga. Mainz a reuşit una dintre marile surprize ale acestui campionat şi i-a învins pe bavarezi. Manuel Neuer a prins o zi slabă şi a fost vinovat la ambele reuşite ale adversarilor. Burkardt şi Quaison i-au adus lui Mainz un avantaj nesperat înaintea pauzei. Lewandowski a revenit cu gol după accidentare, dar reuşita sa din al patrulea minut de prelungiri nu a mai contat. Mainz s-a impus cu 2 la 1 şi a obţinut primul succes după cinci ani în faţa lui Bayern.

Dortmund a câştigat o partidă crucială în lupta pentru locurile de Champions League. Haaland a fost eroul Borussiei la Wolfsburg. Atacantul norvegian a marcat primul gol al partidei, în minutul 12. Bellingham şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică din minutul 58, dar tot Borussia a marcat. Haaland a reuşit o cursă excepţională şi a înscris golul său cu numărul 25 în acest sezon. Dortmund s-a impus cu 2 la 0 şi a venit la doar două puncte în spatele lui Wolfsburg.

Union Berlin a învins-o clar pe Werder, iar echipa din Bremen se îndreaptă către Zweite, după a şaptea înfrângere consecutivă. Pohjanpalo a bătut-o de unul singur pe Weder. Atacantul finlandez a reuşit un hattrick în decurs de doar 17 minute. Până la acest meci, Pohjanpalo marcase de doar două ori în acest sezon. Selassie a stabilit scorul final, Union Berlin - Werder 3 la 1.

Leverkusen a învins-o pe Eintracht, iar echipa din Frankfurt tremură pentru locul de Champions League. Toate cele patru goluri s-au marcat în ultimele 20 de minute. Bailey a strecurat mingea pe sub Trapp şi a deschis scorul. Alario l-a păcălit şi el pe goalkeeperul lui Eintracht, dar oaspeţii au redus din diferenţă prin golgheterul Andre Silva. Portughezul a marcat pentru a 25-a oară în acest sezon. Însă fix după un minut, şutul lui Demirbay a fost deviat de Tuta în propria poartă, iar Leverkusen - Frankfurt s-a încheiat 3 la 1.



 

Afla mai multe despre: bundesligarezumatevideo 

viewscnt
Articole similare