Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele NBA. Rivalele Clippers şi Lakers, învinse în derby-urile cu Rockets şi Bucks

VIDEO | Rezumatele NBA. Rivalele Clippers şi Lakers, învinse în derby-urile cu Rockets şi Bucks

Baschet

Comentarii

A fost o seară plină de baschet peste Ocean. Patru dintre cele mai puternice echipe masculine de baschet din lume s-au înfruntat într-o etapă de NBA. Ambele formaţii din Los Angeles, Lakers şi Clippers, au fost învinse de Milwaukee Bucks, respectiv Houston Rockets.

Practic, dacă privim cotele oferite de casele de pariuri, putem observa că s-au înfruntat patru din cele valoroase cinci cluburi din NBA. Favorita numărul 1, Los Angeles Clippers a fost învinsă pe teren propriu de Houston Rockets, favorita numărul 5, cu 117-122  (69-54). Din nou, Russell Westbrook (40 de puncte) şi James Harden (28 de puncte+10 pase decisive) au fost cei mai buni jucători de pe teren.

În cel de-al doilea derby al serii, Milwaukee Bucks, a treia favorită, a câştigat pe teren propriu împotriva celor de la Los Angeles Lakers, scor 111-104. A fost un exemplu clar prin care s-a putut observa că jocul colectiv poate fi mult mai important decât cel individual. În topul primilor patru marcatori ai meciului, trei au fost de la Los Angeles Lakers. Cu toate acestea, formaţia lui Anthony Davis, LeBron James sau Dwight Howard a pierdut. În schimb, pentru Bucks au punctat 10 jucători, în timp ce pentru Lakers au marcat 7 jucători.

În clasamentul Conferinţei de Vest, Los Angeles Lakers este prima, cu 24-5 (victorii/înfrângeri), urmată de rivala Los Angeles Clippers (21-9), iar Houston Rockets este pe patru, cu 19-9. În Conferinţa de Est, Milwaukee Bucks este lider autoritatr, cu 25-4, cea mai bună linie din NBA, urmată de Boston Celtics, cu 18-7, şi Miami Heat, cu 20-8.

Rezultatele şi rezumatele serii:

  • Atlanta Hawks - Utah Jazz                          106-111
  • Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers    111-104
  • San Antonio Spurs - Brooklyn Nets           118-105
  • Los Angeles Clippers - Houston Rockets  117-122

 

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare