Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zile din Bundesliga. Bayern a distrus-o pe Schalke, Hoffenheim a câştigat şi ea

VIDEO | Rezumatele zile din Bundesliga. Bayern a distrus-o pe Schalke, Hoffenheim a câştigat şi ea

Bundesliga

Comentarii

Bayern a distrus-o pe Schalke şi în retur. Lewandowski nu putea lipsi de pe tabelă. Polonezul are un record incredibil împotriva minerilor.

După 8-0 în tur, în etapa de deschidere a sezonului, Bayern s-a distrat cu Schalke şi în retur. La puază a fost doar 1-0, după reuşita lui Thomas Muller. În partea a doua a înscris Robert Lewandowski. Polonezul a ajuns la 23 de goluri în acest campionat, dar recordul impresionant este altul.

Lewandowski a înscris în 11 meciuri consecutive împotriva lui Schalke. În final, Muller a făcut dubla, tot după o pasă a lui Kimmich, cel care pasase decisiv şi la primele două goluri ale partidei. Alaba a închis tabela în final, dar şi Neuer a bifat un nou record: 197 de meciuri fără gol primit. Bayern e lider tot mai autoritar în Budesliga: s-a desprins la şapte puncte de Leipzig.

Hoffenheim a făcut instrucţie cu FC Koln. Kramaric a bifat a doua dublă consecutivă în Bundesliga şi a ajuns la 12 reuşite în 14 meciuri jucate. Ambele reuşite au venit din penalty, câte unul pe repriză. Între ele a venit şi golul lui Baumgartner, iar Hoffenheim, în ciuda a doua victorii consecutive, este în a doua jumătate a clasamentului.

Afla mai multe despre: bundesligarezultatebayern munchenvideo 

viewscnt
Articole similare