Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! 12 goluri în cele trei partide. RB Leipzig şi-a umilit adversarul, Koln a revenit incredibil

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! 12 goluri în cele trei partide. RB Leipzig şi-a umilit adversarul, Koln a revenit incredibil

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga, după ce meciurile au revenit la Telekom Sport, în urma pauzei forţate din cauza coronavirus.

Schalke - Augsburg 0-3 (Lowen 6, Sarenren-Bazee 76, Cordova 90+1)

Pauza forţată de fotbal nu i-a priit deloc lui Schalke. După ce au debutat săptămâna trecută cu un 0-4 umilitor în derby-ul cu Borussia Dortmund, minerii au pierdut din nou categoric, de această dată acasă, cu Augsburg. Bavarezii au deschis scorul după doar şase minute de la startul partidei: Lowen a executat impecabil o lovitură liberă şi l-a învins pe Schubert. În ultimul sfert de oră, oaspeţii au mai înscris de două ori pe contraatac. Sarenren-Bazee şi Cordova i-au adus lui Augsburg prima victorie pe terenul lui Schalke.

Mainz - RB Leipzig 0-5 (Werner 11, 48, 75, Poulsen 23, Sabitzer 36)

După trei egaluri la rând, Leipzig s-a răzbunat pe Mainz. Timo Werner a marcat de trei ori şi a ajuns la o performanţă incredibilă. Are hat-trick înscris în poarta lui Mainz în ambele meciuri din acest campionat şi, în plus, mai are şi trei asisturi în cele două partide. După 8-0 în tur, Leipzig a dat recital şi la Mainz, unde s-a impus cu 5-0. Werner a ajuns la cota 24 în acest sezon şi rămâne în cursa de urmărire a lui Lewandowski, autor a 27 de goluri. În afara atacantului german, pentru Leipzig au mai punctat Poulsen, care a sărbătorit astfel meciul 250 în tricoul taurilor, şi Sabitzer. Lepzig şi-a recâştigat poziţia a treia în clasament, dar la şapte puncte în spatele liderului Bayern.

Koln - Dusseldorf 2-2 (Modeste 88, Cordoba 90+1 / Karaman 41, Thommy 61)

Fortuna Dusseldorf a fost la un pas să obţină o victorie vitală în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa lui Roesler a deschis scorul prin Karaman, cu cinci minute înainte de pauză. La reluare, oaspeţii au avut şansă: Uth a ratat un penalty pentru FC Koln, iar două minute mai târziu Fortuna a lovit decisiv. Thommy a punctat pentru 2-0. În final, francezul Modeste şi collumbianul Cordoba au marcat în doar trei minute şi au salvat punctul pentru ţapi. Koln este la mijlocul clasamentului, în timp ce Fortuna este pe loc de baraj, la trei puncte de salvarea directă de la retrogradare.

viewscnt
Articole similare