Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! A fost etapa perfectă pentru Bayern Munchen. Mainz - RB Leipzig 3-2

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! A fost etapa perfectă pentru Bayern Munchen. Mainz - RB Leipzig 3-2

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Mainz - RB Leipzig 3-2

A fost etapa perfectă pentru Bayern în Bundesliga. Bavarezii joacă duminică, dar au privit cum toate echipele cu şanse la titlu au pierdut. Leipzig a cedat surprinzător pe terenul ultimei clasate Mainz. Taurii au condus de două ori. Adams a deschis scorul, dar Niakate a egalat. Halestenberg a adus-o din nou în avantaj pe Leipzig, dar Niakate a restabilit egalitatea încă o dată şi a decis scorul pauzei. Imediat după pauză, Barreiro a marcat golul care i-a adus lui Mainz a doua victorie a sezonului.

Augsburg - Union Berlin 2-1

Bielefeld - Eintracht Frankfurt 1-5

Eintracht a făcut spectacol şi scor pe terenul Arminiei Bielefeld. Portughezul Andre Silva a reuşit o nouă dublă şi l-a egalat pe Haaland pe poziţia a doua a clasamentului golgheterilor. Kostic, pentru Eintracht şi Cordova pentru Arminia au înscris celelalte goluri ale primei reprize. În partea a doua, Nilsson şi-a dat autogol şi s-a făcut 1-4. Luka Jovic a marcat al treilea gol de la revenirea de la Real Madrid şi a stabilit scorul final. 

Freiburg - Stuttgart 2-1

Leverkusen - Wolfsburg 0-1

Şi Leverkusen a pierdut surprinzător. Alario a lovit bara în startul meciului. Pe contraatac, Baku a înscris singurul gol al partidei, iar Leverkusen rămâne fără succes acasă cu Wolfsburg de cinci ani.

Hertha - Bremen 1-4

 

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare