Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Augsburg este pe loc de Champions League, victorii pentru Dortmund şi Bayern Munchen

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Augsburg este pe loc de Champions League, victorii pentru Dortmund şi Bayern Munchen

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Budnesliga!

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga

Augsburg - Mainz 3-1

Augsburg este pe loc de Champions League după un succes acasă cu Mainz. Vargas a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă în finalul primei părţi. Onisiwo a preluat superb şi a făcut 1-1 la 20 de minute de la reluare. Finalul i-a aparţinut lui Hahn, care a înscris de două ori în ultimele 10 minute şi a păstrat toate punctele pentru echipa sa.

Bielefeld - Borussia Dortmund 0-2

Borussia Dortmund a obţinut şi ea o victorie în deplasare, cu nou promovata Arminia. Fundaşul Hummels a fost în centrul atenţiei în repriza secundă, după o primă parte fără goluri. A marcat a doua dublă a carierei sale în Bundesliga, după zece ani, tot în deplasare, însă la final nu s-a putut bucura, pentru că a părăsit terenul accidentat şi riscă să rateze derby-ul cu Bayern, de sâmbăta viitoare.

Frankfurt - Bremen 1-1

Eintracht a făcut al treilea pas greşit la rând în Bundesliga. Bremen a deschis scorul la Frankfurt prin americanul Sargent, pe contraatac. Portughezul Andre Silva a egalat pentru gazde, cu a patra reuşită în şase etape.

Koln - Bayern Munchen 1-2

Bayern a bifat a patra victorie consucutivă în campionat, pe terenul lui Koln. Muller a deschis scorul din penalty pentru bavarezi. În prelungirile primei părţi, Gnabry a dus scorul la 2-0. Ţapii au înscris golul de onoare în final, prin Drexler, dar Koln a rămas fără victorie cu Bayern de aproape 10 ani.

Monchengladbach - RB Leipzig 1-0

Gladbach a obţinut prima victorie din istorie în faţa lui Leipzig. Wolf, jucător împrumutat chiar de la adversară, a marcat golul victoriei după o oră de joc. După această primă înfrângere în campionat, Leipzig a cedat primul loc, pe care a urcat Bayern, dear şi pe al doilea, ocupat de Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: bundesligarezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare