Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern a făcut din nou spectacol! Borussia Dortmund a câştigat derby-ul cu Schalke. Toate golurile, AICI

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern a făcut din nou spectacol! Borussia Dortmund a câştigat derby-ul cu Schalke. Toate golurile, AICI

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a făcut spectacol în direct la Telekom Sport.

După ce a umilit-o pe Atletico în Champions League, Bayern a călcat-o în picioare şi pe Eintracht. Lewandowski s-a răzbunat pe echipa din Frankfurt, după ce nu a reuşit să înscrie împotriva madrilenilor. Polonezul a reuşit un hattrick şi a stabilit un record incredibil în Bundesliga: zece goluri marcate în doar cinci partide. Sane a făcut 4 la 0, cu o execuţie fabuloasă. În final a punctat şi puştiul Musiala, iar Bayern  - Frankfurt s-a încheiat 5 la 0.

Leipzig s-a impus greu pe teren propriu, cu Hertha. Berlinezii au deschis repede scorul, prin Jhon Cordoba. Gazdele au restabilit însă egalitatea după numai trei minute. Upamecano a stabilit scorul pauzei. Terenul s-a înclinat spre poarta lui Schwolow din minutul 50, când Zeefuik a văzut al doilea galben şi a fost eliminat. Golul de trei puncte a venit din penalty. Sabitzer a marcat, iar Leipzig s-a impus cu 2 la 1 şi a rămas pe primul loc în Bundesliga.

Mainz a condus-o cu 2 la 1 la pauză pe Gladbach, dar nu s-a ales până la urmă cu niciun punct. Stindl a deschis scorul, Mateta le-a adus pe gazde în avantaj, dar în final, Hofmann din penalty şi Ginter i-au adus victoria lui Gladbach. Mainz a rămas fără puncte în acest sezon.

Borussia Dortmund a defilat în Revierderby. Shalke nu a rezistat decât o repriză. Akanji a deschis balul, la zece minute după pauză. Haaland nu putea lipsi de pe lista marcatorilor. Norvegianul a înscris al cincilea său gol din acest sezon. Tabela a fost închisă de un alt stoper. Hummels a stabilit scorul final, Dortmund - Schalke 3 la 0. 

 

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare