Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern a făcut SHOW, Dortmund merge ceas. Derby-ul dintre ele se joacă marţi la Telekom Sport

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern a făcut SHOW, Dortmund merge ceas. Derby-ul dintre ele se joacă marţi la Telekom Sport

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen şi Borussia Dortmund s-au antrenat sâmbătă pentru derby-ul de marţi, transmis în direct de Telekom Sport. Cele două formaţii de top ale Germaniei s-au distrat în partidele disputate în această rundă. Ai toate rezumatele din Germania, mai jos.

Bayern Munchen rămâne lider în Bundesliga. Eintracht a încasat 5 goluri pe Allianz

Bayern îşi menţine poziţia de lider în Budesliga înainte de derby-ul de marţi cu Borussia Dortmund, după un meci spectaculos cu erintracht. Bavarezii au atacat permanent în primele 47 de minute şi au fost răsplătiţi cu trei goluri. Goretzka a deschis scorul după a 17-a pasă decisivă a sezonului oferită de Muller. Atacantul lui Bayern şi-a trecut numele şo pe tabelă înainte de pauză. Imediat după reluare, Lewandowski a marcat golul 27 în tot atâtea etape. Austriacul Hinteregger a redus-o pe Eintracht în joc cu două goluri în trei minute, însă reuşitele sale nu au reuşit decât să-i enerveze pe cei de la Bayern. Davies a dus scorul la 4-2, apoi Hinteregger a marcat şi în cealaltă poartă. Bayern s-a impus cu 5-2 şi aşteaptă Der Klassiker cu un avans de patru puncte.

Borussia, victorie facilă la Wolsfburg

Al doilea meci de la reluarea Bundesliga a adus şi a doua victorie pentru Borussia Dortmund. Iar Guereiro a arătat şi el o formă ieşită din comun după restart. Fundaşul portughez a ajuns la trei goluri înscrise în două etape după reuşita de la Wolfsburg. În partea a doua, a punctat şi celălalt fundaş lateral, Hakimi. A fost a patra reuşită stagională a marocanului, care are şi 10 pase decisive.

Susţinută de la staţia de amplificare de vocile înregistrate ale fanilor, Wolfsburg a forţat în final, dar nu s-a ales decât cu un cartonaş roşu. Intrat de mai puţin de 20 de minute, Klaus a fost eliminat, iar Borussia s-a impus cu 2-0 şi rămâne în lupta pentru titlu în Germania.

Kai Havertz îşi continuă recitalul. A marcat din nou pentru Bayer Leverkusen

Debry-ul etapei, dintre Gladbach şi Leverkusen, şi-a meritat numele. Cu 13.000 de fani în stadion, care au plătit 20 de euro pentru a-şi vedea poza în tribunele Borussia Park. Noua minune a fotbalului german, Kai Kavertz, a deschis scorul, cu al 10-lea gol marcat în acest an calendaristic. Înainte de pauză, Demiray a ratat incredibil dublarea avantajului. Marcus Thuram a reuşit să egaleze pentru gazde. Acelaşi Havertz a adus-o din nou pe Bayer în avantaj, din penalty şi a bifat golul cu numărul 34 în Bundesliga, record absolut pentru un fotbalist sub 21 de ani. În final, Bender a închis tabela, iar cu această victorie aspirinele au făcut schimb de locuri în clasament cu Gladbach, urcând pe poziţia a treia.

Codaşa Werder Bremen a obţinut o victorie extrem de importantă pe terenul lui Freiburg. Bitencourt a marcat pentru a şaptea oară în carieră împotriva adversarului din această etapă. Cu acest succes, verzii s-au apropiat la două puncte de locul de baraj pentru supravieţuirea în Bundesliga.

Hoffenheim iese din zona cupelor europene

Hoffenheim a părăsit zona cupelor europene, după ce a ratat victoria pe terenul lui Paderborn. Skov a deschis scorul după doar patru minute de la start, însă oaspeţii s-au bucurat doar cinci minute. O gafă incredibilă a lui Bicakcic i-a dat posibilitatea lui Srbeny să egaleze. Nou promovata a avut chiar şansa autogolului victoriei, dar reluarea nefericită a lui Rudy a lovit bara.  

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare