Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen, noul lider după victoria cu Leverkusen, Leipzig s-a încurcat pe teren propriu

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen, noul lider după victoria cu Leverkusen, Leipzig s-a încurcat pe teren propriu

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Augsburg - Eintracht Frankfurt 0-2

Mainz - Bremen 0-1

Werder Bremen a evadat din zona fierbinte a clasamentului, după o victorie la limită pe terenul lui Mainz. Dincki a marcat în minutul 90 singurul gol al meciului.

Monchengladbach - Hoffenheim 1-2

Hoffenheim s-a apropiat de prima jumătate a clasamentului în Bundesliga, după o revenire de senzaţie cu Borussia Monchengladbach.  Stindl a marcat din penalti în prima repriză pentru a-i oferi avantajul echipei lui Marco Rose, însă Hoffenheim a întors scorul în ultimul sfert de oră. Kramaric şi Sessegnon au marcat pentru alb-albaştri, care au bifat astfel a patra victorie a sezonului. 

Leipzig - Koln 0-0

Leipzig a scos doar o remiză pe teren propriu contra lui Koln. Echipa lui Nagelsmann a controlat partida în întregime, a ratat marile ocazii, dar nu a reuşit să marcheze.

Schalke - Bielefeld 0-1

Revenirea lui Huub Stevenens pe banca lui Schalke nu a fost de bun augur. Minerii au pierdut din nou în Bundesliga, contra nou-promovatei Bielefeld. Klos a înscris unicul gol al meciului.

Leverkusen - Bayern Munchen 1-2

Bayern a devenit noul lider din Bundesliga, după ce i-a administrat lui Leverkusen prima înfrângere a sezonului. Aspirinele au început mai bine, iar Ptrick Schick a deschis scorul cu un voleu senzaţional. Bavarezii au restabilit egalitatea înaintea pauzei, prin Lewandowski. Tot polonezul a marcat golul de trei puncte. Apărarea lui Leverkusen a gafat la ultima fază, iar Bayern s-a impus cu 2 la 1. 

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare