Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga: Bayern Munchen s-a distrat la Bielefeld. Borussia Dortmund a câştigat la Hoffenheim

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga: Bayern Munchen s-a distrat la Bielefeld. Borussia Dortmund a câştigat la Hoffenheim

Bundesliga

Comentarii

Campioana Europei, Bayern Munchen s-a distrat în deplasrea de la Bielefeld, înainte de startul noii ediţii din UEFA Champions League

Rezultatele zilei:

  • Augsburg - RB Leipzig 0-2
  • Freiburg - Bremen 1-1
  • Hertha - Stuttgart 0-2
  • Hoffenheim - Dortmund 0-1
  • Mainz - Leverkusen 0-1
  • Arminia - Bayern Munchen 1-4
  • Gladbach - Wolfsburg 1-1

Cuplul Muller- Lewandowski a făcut diferenţa în favoarea lui Bayern în deplasarea cu nou promovata Arminia. Neamţul a deschis scorul după opt minute de joc. Lewandowski a ieşit apoi la rampă şi, după o dublă miercuri la naţională, a reuşit una şi la Bielefeld, în mai puţin de 20 de minute. Polonezul a devenit noul golgheter al Bundesliga, cu şapte reuşite în patru etape. Muller a mai marcat o dată după pauză şi a dus scorul la 4-0. Doan a redus din diferenţă pentru gazde, iar eliminarea lui Tolisso din final  nu a mai contat.

Borussia Dortmund a câştigat greu pe terenul lui Hoffenheim cu patru zile înainte de debutul în Champions League. Reus a marcat din pasa lui Haaland unicul gol al partidei. Atacantul norvegian le-a dat emoţii fanilor, cu accidentarea sa, dar  a reuşit să rămână pe teren până la final.

Gladbach a fost singura echipă de Liga Campionilor a Germaniei care nu a câştigat în această etapă. Hoffmann a deschis scorul din penalty pentru gazde, însă nu a fost suficient. Lupii au egalat prin Weghorst, iar scorul final a fost 1-1.

Leipzig îşi continuă parcursul fără greşeală din acest sezon, după victoria din deplasare cu Augsburg. Angelino a deschis scorul pentru tauri în finalul primei părţi. În repriza secundă a înscris şi Poulsen, iar Leipzig este lider în Bundesliga, cu 10 puncte după patru etape disputate.

Bayer Leverkusen a obţinut şi ea o victorie în deplasare. Aspirinele au câştigat cu 1-0 la Mainz graţie golului marcat de Alario după o jumătate de oră de joc.

Hertha Berlin a suferit o înfrângere surprinzătoare acasă în faţa nou promovatei Stuttgart. Kempf a deschis scorul pentru şvabi încă din startul partidei. Castro a dublat avantajul lui Stuttgart în partea a doua, iar echipa sa este pe loc de cupe europene după patru etape.

Freiburg şi Bremen au remizat şi rămân în prima jumătate a clasamentului. Golurile s-au marcat în prima repriză: Lienhart a deschis scorul pentru gazde, Fullkrug a egalat pentru verzi.

Afla mai multe despre: bundesligabayern munchen 

viewscnt
Articole similare