Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen, SHOW cu Schalke, într-un meci cu cinci goluri

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen, SHOW cu Schalke, într-un meci cu cinci goluri

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga!

Frankfurt - RB Leipzig 2-0

Liderul Leipzig a pierdut primul său meci în Bundesliga, după trei luni. Echipa lui Nagelsmann a fost învinsă la Frankfurt, unde nu a câştigat niciodată în istoria sa. Un fundaş a marcat senzaţional. Almamy Toure a înscris pentru prima dată în Bundesliga. Kostic a stabilit scorul final în prelungiri, Eintracht - Leipzig 2 la 0.

Monchengladbach - Mainz 3-1

Gladbach nu a început deloc bine partida cu Mainz,  pentru care Maxim nu a bifat niciun minut. Quaison a deschis scorul, cu a opta sa reuşită stagională. Plea a restabilit egalitatea până în pauză şi tot el şi-a adus echipa în avantaj. Francezul nu mai reuşise o dublă de mai bine de un an. Puştiul Nuehaus a înscris golul meciului. A profitat de ieşirea neinspirată a lui Zentner şi a închis tabela la 3 la 1.

Union Berlin - Augsburg 2-0

Union a întrerupt şirul celor trei înfrângeri şi a învins-o pe teren propriu pe Augsburg. Ambele goluri ale berlinezilor s-au marcat după pauză. Veteranul Subotic a deschis scorul cu prima sa reuşită după cinci ani, iar Ingvartsen a stabilit scorul final, Union - Augsburg 2 la 0.

Wolfsburg - Hertha Berlin 1-2

Hertha a luat o gură imensă de oxigen şi a câştigat nesperat pe terenul lui Wolfsburg. Gazdele au marcat primele. Mehmedi l-a păcălit pe Jarstein şi a înscris în minutul 68. Berlinezii au întors scorul în ultimul sfert de oră. Torunarigha a restabilit egalitatea cu primul său gol stagional, iar Lukebakio a înscris în minutul 90, iar Wolssburg - Hertha s-a încheiat 1 la 2.

Bayern Munchen - Schalke 5-0

Bayern a profitat de pasul greşit făcut de Leipzig şi s-a apropiat la un singur punct de lider. Bavarezii au surclasat-o pe Schalke şi au învins-o la cea mai mare diferenţă de scor din ultimii 32 de ani. A fost nevoie de eroarea lui Schubert pentru deschiderea de scor. Lewandowski a marcat după numai şase minute de joc. În prelungirile primului act, Muller a înscris golul său cu numărul 100 pe Allianz Arena. A fost spectacol şi după pauză. Goretzka a punctat pentru prima dată în Bundesliga în această stagiune, iar Alcantara l-a învins şi el pe Schubert, servit excelent de Lewandowski. Gnabry a închis tabela, iar Bayern Schalke s-a încheiat 5 la 0.

Freiburg - Paderborn 0-2

Afla mai multe despre: rezumate bundesligabayern munchen schalke 

viewscnt
Articole similare