Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern Munchen şi-a zdrobit rivala din campionat. Toate fazele importante se văd aici

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern Munchen şi-a zdrobit rivala din campionat. Toate fazele importante se văd aici

Bundesliga

Comentarii

"Clasicul" Germaniei a însemnat o nouă victorie pentru campioană care l-a avut pentru prima oară pe bancă pe interimarul Hans Dieter Flick. A fost al şaselea succes consecutiv pe teren propriu pentru Bayern în duelurile cu Dortmund.

Bavarezii au făcut spectacol şi în tribune şi pe teren la derby-ul cu numărul 124 contra Borussiei Dortmund. Bayern a avut avantaj de un gol la pauză, graţie reuşitei lui Lewandowski. Polonezul a devenit primul jucător din istoria Bundesligii care a înscris în fiecare meci din primele 11 etape.

Imediat după reluarea jocului, Gnabry a dublat avantajul campioanei, cu a treia sa reuşită stagională. Borussia putea reduce din handicap, dar Alcacer a ratat incredibil, singur cu poarta goală. În schimb, bavarezii nu au iertat. Lewandowski a reuşit dubla şi a ajuns la 18 goluri marcate în tot atâtea meciuri disputate împotriva lui Dortmund. Coşmarul oaspeţilor a continuat cu autogolul lui Hummels, iar Bayern - Borussia s-a încheiat 4 la 0.

Berlinezii au sărbătorit 30 de ani de la căderea zidului din capitala Germaniei şi au marcat momentul cu o scenografie impresionantă. O replică a zidului din Berlin a fost amplasată pe Olympiastadion, înaintea începerii partidei cu Leipzig. Jucătorii Herthei au intrat mai montaţi în meci. Mittelstadt a deschis scorul cu un şut superb, fără speranţe pentru Gulacsi.

Oaspeţii au întors scorul înaintea pauzei. Rekik a făcut henţ în careu, iar Werner a înscris de la punctul cu var. Apoi, şutul lui Sabitzer a fost deviat în poartă de acelaşi ghinionist Rekik. Meciul a prins viaţă din nou spre final. Kampl a marcat şi el, iar Werner a reuşit dubla. Internaţionalul german a ajuns la a 11-a reuşită stagională. Ultimul cuvânt l-a avut Selke. Atacantul a stabilit scorul final, Hertha - Leipzig 2 la 4.

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesliga 

viewscnt
Articole similare