Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen şi Dortmund şi-au câştigat meciurile. Wolfsburg - Schalke 5-0

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen şi Dortmund şi-au câştigat meciurile. Wolfsburg - Schalke 5-0

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Bremen - Bayern Munchen 1-3

Bayern a defilat la Bremen, unde nu i-a dat nicio şansă lui Werder. Goretzka a marcat primul, în urma unei lovituri de colţ. Până la pauză, bavarezii au mai înscris o dată. Gnabry s-a aflat la capătul unei faze superbe pe care au creat-o coechipierii săi. În al doilea act a marcat şi Lewnadowski. A fost golul cu numărul 268 pentru polonez în Bundesliga. Cu această reuşită l-a egalat pe Klaus Fischer pe locul al doilea în clasamentul all-time al golgheterilor. În afară de golul din minutul 67, Lewandowski a mai trimis mingea de trei ori în bară. Fullkrug a stabilit scorul final, Werder - Bayern 1 la 3. 

Wolfsburg - Schalke 5-0

Wolfsburg şi-a securizat poziţia a treia în Bundesliga, după ce a câştigat la scor cu Schalke. Minerii s-au ţinut bine în prima repriză, când doar autogolul hilar al lui Mustafi a făcut diferenţa. În actul secund, jucătorii lui Glasner s-au aruncat în atac, iar Schalke a mai suferit o umilinţă. Weghorst a dublat avantajul cu al 16-lea său gol din acest sezon. Golgheterul echipei a trecut apoi în rolul de servant şi a pasat deciciv la următoarele două goluri. Baku şi Brekalo au înscris. Scorul final, Wolfsburg - Schalke 5 la 0 a fost stabilit de Max Philipp.

Dortmund - Hertha Berlin 2-0

Cea mai importantă ocazie în prima repriză a partidei dintre Dortmund şi Hertha a fost ratată de Bellingham. Runne Iarstain a avut un reflex formidabil. Goalkeeper-ul Herthei a comis însă o mare eroare în repriza a doua la şutul lui Julian Brandt. Oaspeţii au terminat partida în inferioritate numerică după eliminarea Darida. Cehul a vazăut cartonaşul roşu după o intrare foarte tare asupra lui Reus. Căpitanul Borussiei nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Moukoko. Puştiul de doar 16 ani al lui Dortmund a marcat în minutul 90, ajtutat de acelaşi Iarstain şi stabilit rezultatul final de 2 la 0.

Mainz - Freiburg 1-0

Union Berlin - Koln 2-1

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligadortmund 

viewscnt
Articole similare