Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen şi Leipzig înving şi sunt primele în clasament. Spectacol în Freiburg - Frankfurt

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen şi Leipzig înving şi sunt primele în clasament. Spectacol în Freiburg - Frankfurt

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Schalke - Koln 1-2

Schalke a terminat turul de campionat pe ultimul loc, cu o singură victorie în 17 etape. Minerii au pierdut acasă cu FC Koln. Cicios a deschis scorul pentru Koln după o jumătate de oră de joc. Singura speranţă a lui Schalke, americanul Hoppe, a înscris din nou şi a ajuns la cinci goluri marcate în ultimele trei meciuri. Nu a fost suficient, pentru că ţapii au dat lovitura decisivă în prelungiri. Thielmann a înscris şi a adus a treia victorie a lui Koln în acest campionat, toate în deplasare.

Augsburg  - Bayern Munchen 0-1

Bayern a obţinut o victorie scurtă în derby-ul bavarez cu Augsburg. Lewandowski a înscris din penalty pentru oaspeţi şi a ajuns la 22 de goluri în 16 partide jucate în acest sezon de Bundesliga. Polonezul a fost aproape de dublă înaintea pauzei, dar şutul său a lovit bara (43). Augsburg a primit şi ea penalty, cu un sfert de oră înainte de final, după un henţ în careu comis de Pavard. Finnbogasson a trimis şi el în bară. În final, Kimmich a fost la un pas de o accidentare provocată de un adversar neaşteptat: arbitrul meciului. S-a terminat 1-0 pentru Bayern, care a terminat turul de campionat cu un avans de patru puncte.

Bielefeld - Stuttgart 3-0

Arminia Bielefeld a câştigat clar înfruntarea nou promovatelor cu Stuttgart. Klos a marcat singurul gol al primei reprize. Imediat după reluare, Kempf şi-a dat autogol. Doan a închis tabela în final, iar Arminia s-a impus cu 3-0.

Freiburg - Frankfurt 2-2

Cel mai spectaculos meci al serii s-a jucat la Freiburg. Younes a marcat primul, pentru eintracht. Gazdele au întors însă rezultatul. Sallai l-a învins pe Trapp. În partea a doua, Petersen a făcut 2-1 pentru Freiburg. Autogolul lui Schlotterbeck a stabilit scorul final, iar cele două echipe au încheiat turul vecine în clasament, pe locurile 8, respectiv 9.

RB Leipzig - Union Berlin 1-0

A doua este Leipzig, care a câştigat şi ea tot la limită, acasă cu Union Berlin. Suedezul Forsberg le-a adus victoria taurilor, după o pasă excelentă a lui Dani Olmo. Leipzig are cu patru puncte mai puţin decât liderul Bayern.

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....