Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen şi Leipzig înving şi sunt primele în clasament. Spectacol în Freiburg - Frankfurt

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Bayern Munchen şi Leipzig înving şi sunt primele în clasament. Spectacol în Freiburg - Frankfurt

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Schalke - Koln 1-2

Schalke a terminat turul de campionat pe ultimul loc, cu o singură victorie în 17 etape. Minerii au pierdut acasă cu FC Koln. Cicios a deschis scorul pentru Koln după o jumătate de oră de joc. Singura speranţă a lui Schalke, americanul Hoppe, a înscris din nou şi a ajuns la cinci goluri marcate în ultimele trei meciuri. Nu a fost suficient, pentru că ţapii au dat lovitura decisivă în prelungiri. Thielmann a înscris şi a adus a treia victorie a lui Koln în acest campionat, toate în deplasare.

Augsburg  - Bayern Munchen 0-1

Bayern a obţinut o victorie scurtă în derby-ul bavarez cu Augsburg. Lewandowski a înscris din penalty pentru oaspeţi şi a ajuns la 22 de goluri în 16 partide jucate în acest sezon de Bundesliga. Polonezul a fost aproape de dublă înaintea pauzei, dar şutul său a lovit bara (43). Augsburg a primit şi ea penalty, cu un sfert de oră înainte de final, după un henţ în careu comis de Pavard. Finnbogasson a trimis şi el în bară. În final, Kimmich a fost la un pas de o accidentare provocată de un adversar neaşteptat: arbitrul meciului. S-a terminat 1-0 pentru Bayern, care a terminat turul de campionat cu un avans de patru puncte.

Bielefeld - Stuttgart 3-0

Arminia Bielefeld a câştigat clar înfruntarea nou promovatelor cu Stuttgart. Klos a marcat singurul gol al primei reprize. Imediat după reluare, Kempf şi-a dat autogol. Doan a închis tabela în final, iar Arminia s-a impus cu 3-0.

Freiburg - Frankfurt 2-2

Cel mai spectaculos meci al serii s-a jucat la Freiburg. Younes a marcat primul, pentru eintracht. Gazdele au întors însă rezultatul. Sallai l-a învins pe Trapp. În partea a doua, Petersen a făcut 2-1 pentru Freiburg. Autogolul lui Schlotterbeck a stabilit scorul final, iar cele două echipe au încheiat turul vecine în clasament, pe locurile 8, respectiv 9.

RB Leipzig - Union Berlin 1-0

A doua este Leipzig, care a câştigat şi ea tot la limită, acasă cu Union Berlin. Suedezul Forsberg le-a adus victoria taurilor, după o pasă excelentă a lui Dani Olmo. Leipzig are cu patru puncte mai puţin decât liderul Bayern.

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare