Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern şi Frankfurt au făcut instrucţie, Dortmund s-a împiedicat!

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga. Bayern şi Frankfurt au făcut instrucţie, Dortmund s-a împiedicat!

Bundesliga

Comentarii

Bayern a făcut din nou scor în Bundesliga, deşi a jucat aproape tot meciul cu Stuttgart cu om în minus. Davies a văzut roşu încă din minutul 12. Eliminarea i-a înrăit pe bavarezii, care au marcat de trei ori în decurs de cinci minute. Lewandowski a deschis balul, înainte ca Gnabry să facă 2 la 0.

După doar un minut, acelaşi Lewandowski a mai marcat o dată şi tot el a închis tabela chiar înainte de intrarea la cabine. A fost golul cu numărul 35 din acest sezon din Bundesliga al polonezului şi cel care l-a dus pe locul doi în topul celor mai buni marcatori din istoria Bundesligii, cu 271 de reuşite. A fost de asemenea, şi un hattrick perfect goluri cu stângul, cu dreptul şiu cu capul.

Dortmund a început excelent meciul din deplasare de la Koln, unde Haaland a deschis scorul după numai trei minute. Ţapii au revenit până la pauză. Bellingham a făcut henţ în propriul careu, iar Duda a restabilit egalitatea de la punctul cu var. Koln a jucat perfect cartea contraatacul în repriza a doua şi a fost răsplătită. Jakobs a marcat superb pentru 2 la 1 cu jumătate de oră înainte de final. Borussia a fost salvată în minutul 90 de acelaşi Haaland. Maşinăria de goluri norvegiană a semnat reuşita cu numărul 21 din acest sezon şi a stabilit scorul final, 2 la 2.

Scorul etapei din Bundesliga a fost făcut de Eintracht Frankfurt şi de Union Berlin. Până la pauză s-au marcat şase goluri. Andre Silva a deschis scorul în minutul 2, însă Kruse a restabilit egalitatea după doar cinci minute. Eintracht a revenit în atac şi a marcat de trei ori în decurs de şase minute. Andrich şi-a dat un autogol demn de cascadorii râsului, înainte ca Filip Kostic să facă 3 la 1 din pasa lui Silva. Imediat, golgheterul lui Frankfurt a făcut dubla şi l-a egalat pe Haaland pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Bundesliga. Până la intrarea la cabine, Kruse a făcut şi el dubla pentru Union şi a stabilit scorul pauzei, 4 la 2. După toată nebunia din prima repriză, cele două echipe au scăzut ritmul. Eintracht a mai lovit însă o dată în prelungiri, prin Chandler. Frankfurt s-a impus cu 5 la 2 şi s-a distanţat la cinci puncte de Borussia.

Wolfsburg şi-a consolidat poziţia a treia, după o victorie la limită în deplasarea de la Bremen. Sargent a marcat primul pe Weserstadion, însă a făcut-o în proprie poartă. Înainte de intrarea la cabine, lupii şi-au mărit avantajul. Weghorst a primit cadou a 17-a reuşită din acest sezon. La cabine s-a intrat însă tot cu diferenţă de un gol. Mohwald a marcat şi a stabilit şi scorul final, 1 la 2.

Sezonul de coşmar al lui Schalke pare să nu se mai termine. Gladbach s-a distrat la Gelsenkirchen şi s-a impus cu 3-0. Stindl în prima repriză, Lainer şi Elvedi în cea de-a doua au punctat într-un nou eşec ruşinos al minerilor. Schalke este ultima în Bundesliga, cu doar 10 puncte, cea mai slabă echipă din top 5 campionate în acest sezon.

Afla mai multe despre: bundesligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare