Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga! Gladbach e lider în Germania. Trupa lui Marco Rose a câştigat contra lui Werder

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga! Gladbach e lider în Germania. Trupa lui Marco Rose a câştigat contra lui Werder

Bundesliga

Comentarii

Gladbach este lider în Germania. Formaţia lui Marco Rose a reuşit o nouă victorie

Gladbach şi-a consolidat poziţia de lider în Bundesliga. După 22 de minute, echipa antrenată de Marco Rose avea deja un avantaj de două goluri. Bensebaini a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap, iar Hermann a marcat şi el, după o ieşire eronată din poartă a lui Pavlenka. ((lasam amb daca e nevoie)) În schimb, omologul său şi-a salvat echipa. Sommer a apărat lovitura de la 11 metri executată de Klaasen. Hermann a reuşit dubla şi a risipit emoţiile cu al patrulea său gol stagional. Formaţia din Bremen a marcat şi ea, chiar la ultima fază. Bittencourt a înscris cel mai frumos gol al meciului, iar Gladbach - Werder s-a încheiat 3 la 1.

Leverkusen a obţínut prima sa victorie, după o secetă de patru etape. Bellarabi a făcut slalom printre apărătorii lui Wolfsburg şi a deschis scorul, după 25 de minute de joc. Aspirinele au lovit apoi pe contraatac, chiar la ultima fază de joc. Paulinho a înscris, iar Wolfsburg - Leverkusen s-a încheiat 0 la 2.

Freiburg le-a egalat la puncte pe Bayern şi pe Leipzig şi a urcat pe locul al patrulea în Bundesliga. Fernandes a lăsat-o pe Frankfurt în inferioritate numerică înaintea pauzei. La reluare, Petersen a înscris al şaselea său gol din acest sezon. În ultimele zece minute de joc, Eintracht şi-a creat două ocazii imense de gol, dar Flekken i-a blocat pe Durm şi pe Hinteregger. Nervii au cedat în final. Abraham l-a lovit pe antrenorul gazdelor, iar jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie. Abraham şi Grifo au fost eliminaţi, iar Freiburg - Frankfurt s-a încheiat 1 la 0.

Afla mai multe despre: bundesligamarco rose 

viewscnt
Articole similare