Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Haaland a făcut show pentru Dortmund, Leipzig a umilit-o pe Schalke

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Haaland a făcut show pentru Dortmund, Leipzig a umilit-o pe Schalke

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga!

Borussia Dortmund  - Freiburg 4-0

Haaland este în mare formă cu o săptămână înainte de întâlnirea din Liga Naţiunilor dintre Norvegia şi România. Atacantul a marcat două goluri în întâlnirea dintre Borussia Dortmund şi Freiburg. Cu peste 11.000 de fani în tribune, galben negrii s-au distrat şi au înscris de patru ori. Haaland a deschis scorul în prima parte. Imediat după pauză, Emre Can a făcut 2-0. Haaland a mărit diferenţa şi tot el a pasat altruist şi la reuşita din prelungiri, semnată de Passlack.

Frankfurt - Hoffenheim 2-1

Andrej Kramaric a marcat din nou pentru Hoffenheim şi a ajuns la opt reuşite în primele patru meciuri oficiale din acest sezon. Croatul a deschis scorul pentru echipa sa la Frankfurt, însă Eintracht a întors rezultatul în partea a doua. Kamada şi Bas Dost au semnat golurile care au urcat echipa lor pe locul secund Bundesliga.

Koln - Monchengladbach 1-3

Cealaltă Borussie a câştigat şi ea, în deplasare cu FC Koln. Plea şi Lainer au marcat în trei minute şi au stabilit câştigătoarea încă din prima repriză. După pauză, Stindl a făcut 3-0 din penalty. Rexbecaj a redus din diferenţă pentru ţapi în final.

Stuttgart - Leverkusen 1-1

Nou promovata Stuttgart a scos un punct cu Bayer Leverkusen. Oaspeţii au condus din minutul 7, după reuşita cehului Schick, aflat la prima reuşită în campionat pentru aspirine. Şvabii au egalat în partea secundă, prin Kalajdzic.

Leipzig - Schalke 4-0

Schalke şi-a schimbat antrenorul, dar nu şi obiceiul. Minerii au pierdut din nou la scor în Bundesliga, pe terenul lui Leipzig. Semifinalista precedentei ediţii de UEFA Champions League s-a încălzit mai greu, dar după autogolul lui Bozdogan s-a dezlănţuit. Angelino a dublat avantajul taurilor după doar patru miniute. La cabine s-a intrat cu 3-0, pentru că a înscris şi căpitanul Willi Orban. În partea a doua a marcat şi Halstenberg, din penalty. S-a terminat 4-0, iar Leipzig e prima în Bundesliga. Schalke e ultima, fără nici un punct şi cu golaverja 1-15 după trei runde.

Bremen - Bielefeld 1-0

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare