Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Haaland, spectacol total. Atacantul lui Dortmund a reuşit hat-trick-ul în 15 minute. Bayern Munchen s-a încurcat

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Haaland, spectacol total. Atacantul lui Dortmund a reuşit hat-trick-ul în 15 minute. Bayern Munchen s-a încurcat

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Bayern Munchen - Bremen 1-1

Bayern s-a împiedicat pe teren propriu de Werder în această etapă. Echipa din Bremen a jucat extrem de curajos, dar Neuer a păstrat poarta intactă la marile ocazii ale oaspeţilor. Apărarea bavarezilor a cedat totuşi în ultimul minut al primei reprize. Max Eggestein a înscris. Bayern a atacat în valuri în al doilea act. Şutul superb expediat de Douglas COsta a zguduit transversala. După zece minute, Coman a restabilit egalitatea. Werder a rezistat însă în final şi a obţinut primul său punct în faţa bavarezilor după 10 ani. A fost al cincilea rezultat consecutiv de 1 la 1 pentru formaţia din Bremen. 

Bielefeld - Leverkusen 1-2

Leverkusen s-a apropiat la un singur punct de lider, după o victorie obţinută cu greu pe terenul Arminiei Bielefeld. Bailey a marcat unicul gol al primei reprize. La două minute după pauză, Hradecky a marcat un autogol stupid care o putea costa pe Leverkusen. Uriaşul Dragovic şi-a salvat însă echipa, cu reuşita sa din minutul 88.

Hoffenheim - Stuttgart 3-3

Hoffenheim a scăpat printre degete prima victorie după cinci etape. Echipa lui Hoeness a deschis scorul contra lui Stuttgart prin Baumgartner, dar până la intrarea la cabine şvabii au întors rezultatul. Ivan Gonzalez a făcut 1 la 1 la capătul unei faze superbe, înainte ca Wamangituka să stabilească scorul pauzei. În partea a doua, Sessegnon şi Kramaric au readus-o pe Hoffenheim în avantaj, dar speranţele de victorie au fost spulberate în al doilea minut de prelungiri. Kempf a salvat un punct pentru Stuttgart, care a ajuns astfel la şapte meciuri fără înfrângere.

Monchengladbach  - Augsburg 1-1

Gladbach a scos doar o remiză pe teren propriu, contra lui Augsburg. Neuhaus a deschis scorul după numai cinci minute de joc, iar din minutul 66 oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică. Cu un om în plus, Gladbach a primit gol cu două minute înainte de final. Caligiuri a înscris, iar meciul s-a încheiat 1 la 1. 

Schalke - Wolfburg 0-2

Wolfsburg a urcat pe poziţia a cincea în Bundesliga, după a treia victorie din acest sezon. Lupii au învins-o cu 2-0 pe Schalke, cu două goluri marcate în prima repriză. Weghorst, încă din minutul 3, şi Schlager, la jumătatea primei părţi, au fost marcatori pentru echipa lui Glasner.

Frankfurt - RB Leipzig 1-1

Leipzig a ratat şansa de a o egala la puncte pe Bayern. Echipa lui Nagelsmann a fost condusă la pauză de Frankfurt, după golul marcat de Barkok. Poulsen înscris superb din centrarea lui Angelino şi a stabilit scorul final, Frankfurt - Leipzig 1 la 1.

Hertha - Dortmund 2-5

Haaland a făcut spectacol în ziua în care a primit premiul Golden Boy 2020. Norvegianul şi-a început recitalul abia în actul secund. În prima repriză a marcat doar Cunha, iar Hertha a intrat în avantaj la cabine. Borussia s-a dezlănţuit după pauză. Doar de patru minute au avut nevoie băieţii lui Lucien Favre să întoarcă scorul. Haaland a adus-o pe Dortmund în avantaj, iar în minutul 62 a reuşit hattrickul. Asaltul la poarta gazdelor a continuat, iar Guerreiro a mărit avantajul vicecampioanei. Cunha şi-a trecut în cont dubla, din penalty, însă după numai câteva secunde, Borussia a mai marcat o dată. Acelaşi Haaland a punctat şi a ajuns la cota zece în acest sezon. Norvegianul i-a lăsat locul lui Moukoko. La 16 ani şi o zi, atacantul german a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Bundesligii. 

Afla mai multe despre: bundesligarezumatehaaland 

viewscnt
Articole similare