Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Leipzig a câştigat cu 6-0, Dortmund a pierdut în deplasare fără Haaland

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga! Leipzig a câştigat cu 6-0, Dortmund a pierdut în deplasare fără Haaland

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Monchengladbach - Borussia Dortmund 1-0

Seria de victorii consecutive a Borussiei Dortmund s-a oprit la cinci. Fără Haaland, accidentat, galben negrii au cedat în derby-ul de pe terenul lui Gladbach. Zakaria a înscris unicul gol al partidei în minutul 37. Imediat, Dahoud a luat al doilea galben (40), iar în zece Be Fau Be nu a avut decât o singură, în prelungiri. Thorgen Hazard a trimis puţin alături, iar Borussia a pierdut al doilea meci în şase etape.

Leipzig - Hertha 6-0

Cu un singur punct câştigat în ultimele trei etape, Leipzig s-a răzbunat pe Hertha pentru toate nereuşitele. De şase ori a înscris echipa lui Jesse Marsch împotriva berlinezilor şi a obţinuit astfel cel mai categoric succes din acest sezon. Omul meciului a fost Christopher Nkunku. Francezul de 23 de ani a marcat două goluri superbe, şi-a trecut în cont un assist şi a obţinut şi un penalty, transformat de Forsberg. Poulsen, Mukiele şi Haidara au înscris celelalte goluri, iar Leipzig a câştigat cu 6 la 0 şi a trecut peste Hertha în clasament. 

Eintracht Frankfurt - Koln 1-1

Eintracht este regina remizelor în Bundesliga. A încheiat la egalitate şi partida contra lui Koln, a cincea la rând. Ţapii au deschis scorul după aproape un sfert de oră de joc, prin Skhiri. În al şaselea minut de prelungire din prima repriză, Borre a marcat golul 1 la 1.

Hoffenheim - Wolfsburg 1-1

Leverkusen - Mainz 1-0

Union Berlin - Bielefeld 1-0

Afla mai multe despre: meciuri bundesliga 

viewscnt
Articole similare