Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Leverkusen a bifat pentru prima oară în acest sezon trei victorii consecutive

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga. Leverkusen a bifat pentru prima oară în acest sezon trei victorii consecutive

Bundesliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Bayer Leverkusen a bifat pentru prima oară în acest sezon trei victorii consecutive

Bremen - Hoffenheim 0-3

Hoffenheim a obţinut prima sa victorie din 2020. Partida de la Bremen a fost foarte echilibrată mai bine de o oră de joc. Însă după un autogol caraghios al căpitanului Klaasen, Werder a căzut. Baumgartner a dublat avantajul echipei lui Schreuder. După alte patru minute, Adamyan a fost găsit excelent de Kramaric şi a punctat şi el. Mulţi dintre suporterii lui Werder au părăsit mai repede stadionul. Echipa lor are patru înfrângeri în ultimele cinci etape şi ocupă loc retrogradabil.

Leverkusen - Dusseldorf 3-0

Bayer Leverkusen a bifat pentru prima oară în acest sezon trei victorii consecutive, după ce s-a impus cu 3-0 în faţa lui Dusseldorf. Pe BayArena, Havertz a deschis scorul în finalul primei reprize. Aspirinele au scăpat de emoţii abia în final. Bender a înscris pentru 2-0 cu 11 minute înainte de ultimul fluier. În minutul 89, Leverkusen a primit şi un penalti. Alario a înscris şi a stabilit scorul final.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe