Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga! Sassuolo a ratat şansa de a fi lider în Italia, Celta Vigo continuă seria de coşmar

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga! Sassuolo a ratat şansa de a fi lider în Italia, Celta Vigo continuă seria de coşmar

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga.

Bremen - Koln 1-1

Werder Bremen şi Koln au oferit un spectacol modest în deschiderea etapei din Bundesliga. Abia la mijlocul reprizei a doua s-a înregistrat prima fază importantă. Moisander a înscris imparabil în proprie poartă. Egalarea a venit cu 8 minute înainte de final, după ce Bittencourt a transformat impecabil un penalty. Werder a înregistrat a patrea remiză cu acelaşi scor şi rămâne neînvinsă de 6 etape. Koln e fără victorie în acest sezon şi rămâne în subsolul clasamentului.

Sassuolo - Udinese 0-0

Sassuolo a ratat şansa de a fi lider în Serie A pentru prima dată în istoria de 100 de ani a clubului. Cu Chiricheş lăsat în afara lotului din cauza accidentării de etapa trecută, echipa lui De Zerbi a făcut doar 0-0 cu Udinese. La capătul primului meci din acest sezon în care nu a reuşit să marcheze, Sassuolo a rămat totuşi neînvinsă şi s-a apropiat la un singur punct de liderul AC Milan.

Elche - Celta Vigo 1-1

Celta Vigo continuă seria de coşmar din La Liga. Galicienii au remizat cu Elche şi au înregistrat al şaptelea meci consecutiv fără victorie. Fidel, din penalti, şi Santi Mina au marcat golurile meciului încă din prima repriză. În partea a doua, ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei. Iago Aspas a ratat cu poarta goală. În celălalt careu, Morente a şutat pe lângă din şase metri, iar Elche - Celta s-a terminat 1 la 1.

Afla mai multe despre: rezumateserie abundesligala liga 

viewscnt
Articole similare