Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga! Villarreal îşi continuă parcursul de senzaţie din startul noului sezon

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga! Villarreal îşi continuă parcursul de senzaţie din startul noului sezon
Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga.

Hoffenheim - Union Berlin 1-3

Hoffenheim pierde teren în Bundesliga, după al patrulea meci la rând fără victorie. După o primă repriză echilibrată, Union a deschis scorul din penalti. Skov a făcut fault în careu, a fost eliminat, iar Max Kruse a marcat de la punctul cu var. Chiar şi cu un om în minus, echipa lui Hoeness a reuşit să revină pe tabelă. Dabur a făcut 1-1 în minutul 80. Nu avea să fie însă şi rezultatul final. După doar cinci minute, finlandezul Pohjanpalo a refăcut avantajul berlinezilor. În prelungiri, Teuchert a marcat şi el şi a stabilit scorul final. Union s-a impus cu 3-1 şi a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Pentru Hoffenheim a fost al treilea eşec din ultimele patru etape.

Verona - Benevento 3-1

Echipa cu cel mai slab atac din Serie A, Verona s-a descătuşat în închiderea etapei a şasea. Barak a deschis scorul contra lui Benevento după numai un sfert de oră. Nou promovata putea reveni până la pauză, dar Insigne a ratat incredibil în faţa lui Silvestri. S-a făcut totuşi 1 la 1 la zece minute după ieşirea de la cabine. Lapadula a marcat superb din interiorul careului. Egalitatea nu a rezistat mult pe tablă. Barak a făcut dubla cu încă un gol de generic. Gazdele au scăpat de emoţii după ce Benevento a rămas în inferioritate. Caprari a fost trimis mai devreme la cabine. În final, Lazovic a marcat şi el, iar Verona - Benevento s-a terminat 3 la 1. 

Villarreal - Valldolid 2-0

Villarreal îşi continuă parcursul de senzaţie din startul noului sezon. A învins-o şi pe Valladolid şi s-a apropiat la două puncte de liderul Real Sociedad. Submarinul Galben s-a impus cu 2-0, cu două goluri înscrise în prima repriză. Chukwueze şi Torres au fost marcatori pentru echipa lui Unai Emery. După pauză, Gerard Moreno a marcat şi el pentru Villarreal, însă reuşita i-a fost anulată după analiza video. S-a terminat 2-0, iar submarinul Galben se pregăteşte acum de duelul cu Maccabi din Europa League.

Afla mai multe despre: rezumate 

viewscnt
Articole similare