Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga şi Serie A! Thriller în Frankfurt - Monchengladbach 3-3. Dortmund, victorie fără Favre. Lazio s-a încurcat

VIDEO | Rezumatele zilei din Bundesliga şi Serie A! Thriller în Frankfurt - Monchengladbach 3-3. Dortmund, victorie fără Favre. Lazio s-a încurcat

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga şi Serie A.

Udinese - Crotone 0-0

Udinese şi Crotone au remizat alb, într-un meci în care Denis Drăguş a evoluat în ultimele opt minute. Atacantul împrumutat de la STandard Liege nu şi-a creat nicio ocazie, dar a primit un cartonaş galben. 

Benevento - Lazio 1-1

Lazio nu reuşeşte să treacă peste blocajul prin care trece în Serie A. Cu Ştefan Radu titular, biancocelestii au scos doar un egal pe terenul lui Benevento. Meciul a început bine pentru laziali, care au marcat în minutul 25, prin Immobile. Golul superb al golgheterului italian nu a fost suficient pentru victorie. Schiatarella a punctat pentru nou-promovată, iar  Benevento - Lazio s-a încheiat 1 la 1. 

Eintracht Frankfurt - Monchengladbach 3-3

Frankfurt a scăpat printre degete victoria în meciul cu Gladbach, după o confruntare spectaculoasă, cu şase goluri. Oaspeţii au marcat primii, prin Stindl. Atacantul a înscris superb din lovitură liberă. Andre Silva a reuşit să întoarcă scorul în decurs de doar trei minute. Portughezul a marcat mai întâi dintr-o lovitură de la 11 metri, apoi l-a învins pe Sommer cu un şut violent, din unghi. Până la pauză a punctat şi Barkok, iar Eintracht a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Totul s-a năruit din minutul 81, când Abraham a fost eliminat. Gladbach a marcat de două ori în ultimele cinci minute şi a smuls un punct. Stindl a reuşit hattrickul şi i-a refuzat lui Frankfurt prima victorie din ultimele nouă etape. 

Bremen - Borussia Dortmund 1-2

Dortmund s-a impus la primul meci fără Lucien Favre, demis în weekend, după ruşinea cu Stuttgart. Guerreiro a deschis scorul după 12 minute de joc, dar la pauză scorul a fost 1 la 1. Mohwald l-a învins pe Burki cu un şut senzaţional. Reus a marcat golul de trei puncte. Atacantul a ratat lovitura de la 11 metri, dar a fost pe fază şi şi-a ajutat echipa să câştige după trei etape în care a obţinut un singur punct.

Hertha Berlin - Mainz 0-0

Stuttgart - Union Berlin 2-2

Stuttgart şi Union Berlin au oferit o remiză spectaculoasă, în duelul revelaţiilor din Bundesliga. Primele trei goluri s-au marcat cu trei lovituri de cap superbe. Friedrich a înscris unicul gol al primei reprize, iar Awoniyi a majorat diferenţa în favoarea berlinezilor, cu un sfert de oră înainte de final. Şvabii nu au cedat însă şi au obţinut o remiză. Austriacul Kalajdzic a reuşit o dublă, iar Stuttgart - Union Berlin s-a încheiat 2 la 2. 

Afla mai multe despre: bundesligaserie a 

viewscnt
Articole similare