Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Germania! Leipzig a relansat lupta la titlu în Bundesliga. Sabitzer a marcat un gol fabulos!

VIDEO Rezumatele zilei din Germania! Leipzig a relansat lupta la titlu în Bundesliga. Sabitzer a marcat un gol fabulos!

Bundesliga

Comentarii

Sabitzer a marcat un gol senzaţional în victoria obţinută de Leipzig la Berlin

Leipzig a relansat lupta la titlu în Bundesliga. A profitat de paşii greşiţi făcuţi de Bayern în ultimele două etape şi s-a apropiat la două puncte de primul loc. În ultima rundă, taurii s-au impus cu 3-0 la Berlin, unde Sabitzer a deschis scorul cu o superexecuţie. Leipzig a dominat, dar desprinderea a venit abia în finalul meciului. Mukiele a făcut 2-0, înainte ca Willi Orban să marcheze şi el şi să stabilească scorul final, 0 la 3.

Leverkusen pierde teren în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. A fost condusă de Augsburg încă din minutul 5 după gafa de începător a portarului Lomb. Aspirinele au salvat un punct la ultima fază a meciului. Tapsoba a marcat în al cincilea minut de prelungiri şi a stabilit scorul final, 1 la 1.

Hoffenheim a câştigat clar duelul de mijlocul clasamentului cu Werder Bremen. Bebbou a deschis scorul la mijlocul primei reprize, înainte ca Baumgartner să stabilească scorul pauzei, chiar înainte de intrarea la cabine. În actul secund, Bebbou a ieşit din nou la rampă. I-a pus mingea pe tavă lui Dabbur pentru golul de 3-0. În final, Hoeness l-a aruncat în luptă şi pe Rutter, iar puştiul de 18 ani a marcat la debutul pentru Hoffenheim, la doar trei minute după ce a intrat. S-a terminat 4-0 şi Hoffenheim a pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie.

Afla mai multe despre: sabitzergermaniarb leipzig 

viewscnt
Articole similare