Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Germania şi Spania. Getafe a făcut scor în ”mini derby”. Schalke, prima victorie a noului an în Bundesliga

VIDEO Rezumatele zilei din Germania şi Spania. Getafe a făcut scor în ”mini derby”. Schalke, prima victorie a noului an în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Getafe şi Schalke au făcut meciuri excelente în faţa adversarilor lor.

Bundesliga: Schalke - Gladbach 2-0

Primul meci din Bundesliga în 2020 a fost câştigat de Schalke. Gladbach a scăpat fără gol în prima repriză, după ce Serdar şi Benito Raman au irosit două ocazii imense. Cei doi jucători s-au revanşat însă în actul secund. Serdar a deschis scorul imediat după pauză.

După alte zece minute, Benito Raman a pasat decisiv pentru reuşita lui Gregoritsch. Schalke s-a impus cu 2 la 0 şi a obţinut primul succes în faţa lui Gladbach după opt meciuri consecutive fără victorie.

La Liga: Leganes - Getafe 0-3

Getafe a pornit excelent returul din La Liga. Contra lui Leganes, Cabrera a avut nevoie de mai puţin de un sfert de oră pentru a deschide scorul. La jumătatea primei părţi, Nyom a făcut 2-0 cu o lovitură imparabilă de cap.

Până la pauză, Getafe a mai lovit o dată. Jaime Mata a avut de îndeplinit o simplă formalitate, după cursa de senzaţie a lui Molina. În partea a doua, echipa lui Bordalas a făcut pasul în spate, dar Leganes tot nu i-a pus nicio problemă.

Ba a mai rămas şi cu un om în minus după eliminarea lui Perez. Getafe s-a impus cu 3-0 şi a revenit pentru moment în zona cupelor europene.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe