Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Italia. Revenire senzaţională a Sampdoriei cu Verona. Crotone a pierdut din nou! Victorie pentru Sassuolo, cu Vlad Chiricheş în teren

VIDEO Rezumatele zilei din Italia. Revenire senzaţională a Sampdoriei cu Verona. Crotone a pierdut din nou! Victorie pentru Sassuolo, cu Vlad Chiricheş în teren

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Italia.

Sampdoria a revenit senzaţional în faţa Veronei, deşi a fost condusă la pauză după reuşita superbă a lui Lazovic din lovitură liberă. La reluare, genovezii au avut nevoie de mai puţin de un minut pentru a restabili egalitaeta. Jankto a şutat imparabil din unghi. La jumătatea reprizei, echipa lui  Ranieri a mai lovit o dată din penalti, prin Gabbiadini, înainte ca Thorsby să stabilească scorul final, Sampdoria - Verona 3 la 1.

Udinese a pus punct seriei de trei eşecuri consecutive în deplasarea de la Crotone. Rodrigo de Paul a fost eroul friulanilor în faţa ultimei clasate, cu o dublă. Argentinianul a punctat câte o dată în fiecare repriză şi a ajuns la opt reuşite în actuala stagiune. Calabrezii au sperat pentru scurt timp în repriza a doua. Simy a făcut 1 la 1 din penalti, însă egalitatea a rezistat doar şase minute. Crotone - Udinese s-a terminat 1 la 2.

Cu Vlad Chiricheş pe teren tot meciul, Sassuolo a reuşit o victorie fantastică în faţa Fiorentinei. Echipa viola a avut avantaj la pauză, după reuşita lui Bonaventura, însă Sassuolo a întors incredibil soarta meciului după pauză. Alb verzii au primit două penaltiuri în decurs de trei minute şi ambele au fost transformate de Berardi. Scorul final, 3 la 1, a fost stabilit de Maxim Lopez, iar Sassuolo speră din nou la cupele europene.

Afla mai multe despre: serie arezumatele zilei 

viewscnt
Articole similare