Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Barcelona, învinsă de Atletico. Real Madrid s-a încurcat, iar Sevilla a câştigat după un meci cu şase goluri

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Barcelona, învinsă de Atletico. Real Madrid s-a încurcat, iar Sevilla a câştigat după un meci cu şase goluri
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Levante - Elche 1-1

Levante şi Elche au încheiat la egalitate confruntarea de pe stadionul din Valencia. Ambele goluri s-au marcat în urma unor faze fixe. Melero a deschis scorul după 12 minute de joc, iar Tete a stabilit scorul final în actul secund. Pentru Levante a fost a patra remiză consecutivă. 

Villarreal - Real Madrid 1-1

Real Madrid a obţinut un singur punct din confruntarea de pe terenul lui Villarreal, deşi a descis scorul după numai 105 secunde de joc. Mariano Diaz a înscris primul său gol din acest sezon. Reuşita de 1-1 a venit cu un sfert de oră înainte de final. Gerard Moreno a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Villarreal a păstrat avantajul de două puncte în faţa madrilenilor. 

Sevilla - Celta Vigo 4-2

Sevilla şi Celta Vigo au oferit unul dintre cele mai spectaculoase partide din acest sezon de La Liga. Andaluzii au marcat primii, prin Kounde. Apoi, au ieşit veteranii galicienilor la rampă. Iago Aspas şi Nolito au întors repede scorul. Însă ultimul cuvânt în primul act l-a avut Sevilla. En Nesyri a făcut 2 la 2. Partida se îndrepta către o remiză, dar echipa lui Lopetegui s-a descurcat mult mai bine în finalul de meci şi a marcat de două ori în decurs de două minute. Escudero a înscris golul meciului, iar pe contraatac, Munir a închis tabela la 4 la 2.

Atletico Madrid - Barcelona 1-0

Atletico Madrid a rupt blestemul vechi de zece ani în faţa Barcelonei în campionat. Echipa lui Simeone a dat primul avertisment pe Wanda Metropolitano prin Saul. Doar câteva minute mai târziu, Llorente a fost şi el aproape de gol, dar bara i-a salvat pe catalani. Messi şi-a făcut simţită prezenţa abia în finalul primei reprize, însă nu l-a putut bate pe Oblak. Atletico a dat lovitura în prelungirile primei părţi, după o gafă de începător a lui Ter Stegen. Carrasco a profitat şi a deschis scorul. Barcelona s-a aruncat în atac în partea a doua, iar ocaziile nu au întârziat să apară. Lenglet a fost cel mai aproape de golul egalizator. În final, nici Griezmann nu a reuşit mai multe în faţa lui Oblak. Atletico - Barcelona s-a terminat 1 la 0, iar catalanii au rămas la mijlocul clasamentului, cu doar trei victorii din opt partide.

Afla mai multe despre: rezumate spaniarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare