Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Barcelona, meci de infarct cu Betis, Real Madrid a defilat cu Osasuna

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Barcelona, meci de infarct cu Betis, Real Madrid a defilat cu Osasuna
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga!

Espanyol - Mallorca 1-0

Espanyol a obtinut un succes foarte important in lupta pentru evitarea retrogradarii. Dupa ce marcase in fiecare dintre ultimele patru meciuri in toate competitiile, Raul de Tomas a punctat si in poarta celor de la Mallorca. Reusita atacantului venit in aceasta iarna la echipa catalana a fost decisiva. Espanyol s-a impus cu 1-0 si a bifat prima victorie pe teren propriu in acest campionat.

Real Sociedad - Athletic Bilbao 2-1

Real Sociedad a câştigat derby-ul basc cu Athletic Bilbao, după o repriză secundă extrem de spectaculoasă. Intrat de câteva minute, suedezul Isak l-a servit excelent pe Portu, care a deschis scorul. După cinci minute, Muniain şi Iniaki Williams, şi ei abia intraţi, au colaborat la golul egalizator al oaspeţilor. Portu i-a întors serviciul lui Isak cu o execuţie superbă, iar atacantul de 20 de ani a adus victoria lui Bilbao, care a ajuns la două puncte de ultimul loc de Champios League.

Osasuna - Real Madrid 1-4

Real Madrid şi-a continuat forma senzaţională din campionat cu o victorie pe terenul Osasunei. Echipa lui Zidane a bifat a cincea victorie consecutivă, deşi a fost condusă la Pamplona. Unai Garcia a deschis scorul, cu prima sa reuşită în La Liga. Madrilenii au întors scorul înaintea pauzei. În decurs de doar cinci minute, Isco şi Sergio Ramos au adus liniştea înaintea celui de-al doilea act. Lucas Vazquez a risipit emoţiile cu şase minute înainte de final. Mijlocaşul nu mai marcase din prima etapă. Ultimul cuvânt l-a avut Jovic. Sârbul a înscris pentru 1 la 4, iar Real Madrid va încheia etapa pe prima poziţie.

Celta Vigo - Sevilla 2-1

Celta a scăpat pentru moment de locurile retrogradabile, după o victorie dramatică în faţa Sevillei. Andaluzii au marcat primii, prin En Nesyri. Marocanul a înscris în premieră pentru echipa lui Lopetegui. Galicienii au revenit în ultimul sfert de oră. Iago Aspas a restabilit egalitatea. În prelungiri, Pione Sisto a marcat pentru prima victorie a Celtei de pe teren propriu din ultimele patru luni.

Betis - Barcelona 2-3

Barcelona s-a impus şi ea, dar mult mai greu, pe terenul lui Betis. Andaluzii au condus de două ori campioana din La Liga. Lenglet a făcut henţ în careu, iar Canales a înscris de la 11 metri. Jucătorii lui Rubi nu au păstrat avantajul decât trei minute, pentru că De Jong a restabilit egalitatea. Magicianul Fekir a încântat din nou. A înscris un gol superb, al şaselea din acest sezon. Catalanii au revenit încă o dată pe tabelă chiar înaintea pauzei. Busquets a marcat. Lenglet a punctat de trei puncte cu 20 de minute înainte de final, dar nu a încheiat meciul pe teren. El şi compatriotul Fekir au fost eliminaţi, iar Betis - Barcelona s-a încheiat 2 la 3.

Afla mai multe despre: rezumate la ligabetisbarcelona 

viewscnt
Articole similare