Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Betis a băgat-o din nou în criză pe Celta Vigo, patru goluri în Villarreal - Granada

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Betis a băgat-o din nou în criză pe Celta Vigo, patru goluri în Villarreal - Granada
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Getafe - Huesca 1-0

Getafe a legat pentru prima dată în aproape un an două victorii în campionat. Arambari le-a adus victoria madrilenilor, cu reuşita sa venit că 20 de minute înainte de final. Cu acest succes, Getafe a urcat pe 11, în timp ce Huesca e ultima în LaLiga.

Betis - Celta Vigo 2-1

Betis a băgat-o din nou în criză pe Celta Vigo. Galicienii au condus la Sevilla, după reuşita lui Santi Mina. Alb verzii au întors rezultatul până în pauză. Internaţionalul spaniol Sergio Canales a reuşit o dublă în mai puţin de 20 minute şi a stabilit scorul final. Celta e pe 10 în clasament, iar Betis o urmează, cu acelaşi număr de puncte.

Villarreal - Granada 2-2

Meci spectaculos şi dramatic oferit de două reprezentante ale Spaniei în Europa League. Soldado a marcat primul pe terenul lui Villarreal. Pena a egalat repede, după ce s-a distrat cu un fundaş al Granadei. Moi Gomez a marcat din penalty şi a adus submarinul galben în avantaj. Cu un sfert de oră înainte de final, Kenedy a făcut 2-2. Eteki a făcut fault în careu şi a fost eliminat în prelungiri, iar Villarreal a primit penalty. Alcacer a executat, dar Silva a reuşit să apere, iar partida s-a terminat 2-2.

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....