Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga, Bundesliga şi Serie A! Real Madrid, meci de infarct cu Valencia, festival cu goluri între Verona şi Torino

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga, Bundesliga şi Serie A! Real Madrid, meci de infarct cu Valencia, festival cu goluri între Verona şi Torino
Comentarii

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga, Bundesliga şi Serie A!

Rezumatele de duminică din La Liga

Valencia - Real Madrid 1-1

Real Madrid a scos în mod dramatic o remiza pe Mestalla, înainte de El Clasico. Galacticii au dat de o echipă a Valenciei aflată pe val, după victoria de la Amsterdam şi calificarea în optimile Champions League. Feran Torres a fost blocat de Courtois în situaţie de unu contra unu, dar Soler nu a ratat. Mijlocaşul a înscris în premieră în acest sezon de La Liga. Chiar în ultimul minut, Courtois a ajutat şi el în faza din care Benzema a trimis un punct pe Santiago Bernabeu. Valencia - Real s-a încheiat 1 la 1, iar madrilenii şi Barcelona se vor înfrunta miercuri de la egalitate de puncte.

Sevilla - Villarreal 1-2

Sevilla a suferit a doua înfrângere pe teren propriu în acest campionat. Villarreal a deschis scorul în andaluzia prin Raul Albiol, care a marcat în premieră în tricoul submarinului galben. Sevilla egalat în repriza secundă, prin Munir. Golul victoriei oaspeţilor a venit de la Ekambi, după o fază inteligentă a lui Manu Trigueros. S-a terminat 1-2, dar Sevilla rămâne a treia în Spania.

Getafe - Real Valladolid 2-0

Getafe a urcat pe loc de Liga Campionilor după un nou succes în campionatul Spaniei. Echipa lui Jose Bordalas a trecut cu 2-0 de Valladolid. Cucurella, fotbalist împrumutat de la Barcelona, a deschis scorul pentru gazde după o jumătate de oră. Getafe a continuat să domine şi Angel a închis meciul în minutul 82.

Espanyol - Real Betis 2-2

Borja Iglesias nu mai marcase din luna septembrie, dar a izbutit să deschidă scorul chiar pe terenul fostei sale echipe, Espanyol. Catalanii au întors scorul până la pauză. Darder a făcut slalom printre apărătorii lui Betis şi a egalat, iar Bernardo şi-a adus echipa în avantaj. corul final, Espanyol - Betis 2 la 2 a fost stabilit de Marc Bartra.

Celta Vigo - Mallorca 2-2

Celta Vigo a rămas pe loc retrogradabil şi după întâlnirea cu nou promovata Mallorca. Galicienii au condus de două ori. Rafinha a deschis scorul cu prima reuşită de la revenirea la Celta. Oaspeţii au egalat dintr-un penalty acordat cu VAR. Salva Sevilla a înscris. După pauză, Aspas a înscris şi el din penalty, unul uşor acordat. În final, în inferioritate, Mallorca a mai egalat o dată, prin Budimir, iar Celta rămâne cu doar trei victorii în 17 etape.

Rezumatele de duminică din Serie A

Juventus - Udinese 3-1

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului în Juventus - Udinese. Portughezul a marcat primele două goluri ale echipei sale şi a reuşit prima dublă din acest sezon. Ronaldo a ajuns la cota 9 în Serie A, dar se află la opt goluri în spatele golgheterului Immobile. Bonucci a stabilit scorul pauzei, iar Juventus s-a mulţumit să conserve avantajul în actul secund. A marcat şi Udinese, în prelungiri. Buffon a primit gol de la Pusetto, în meciul în care l-a egalat pe Del Piero în topul prezenţelor în Serie A.

Fiorentina - Inter 1-1

Inter a acuzat şocul eliminării din Liga Campionilor şi a cedat puncte în prelungiri la Firenze. Borja Valero a marcat superb împotriva fostei sale echipe şi le-a cerut scuze fanilor viola pentru reuşită. Inter îşi putea dubla avantajul în finalul primei părţi, dar Dragowski a apărat senzaţional în faţa lui Lukaku. În prelungirile meciului, Vlahovic a marcat după o cursă spectaculoasă şi un şut senzaţional. S-a terminat 1-1, iar Inter rămâne pe primul loc, la egalitate cu Juventus, dar cu un golaveraj mai bun.

AC Milan - Sassuolo 0-0

Cosmin Contra a fost la sărbătoarea de 120 de ani a lui Milan, alături de nume legendare ale diavolilor, însă actuala echipă a rossonerilor nu i-a putut face fericiţi pe fani. Benacer a ratat incredibil în finalul primei reprize. În ultimele 10 minute, Leao a lovit de două ori bara, iar meciul cu Sassuolo s-a terminat egal, fără goluri.

Bologna - Atalanta 2-1

Atalanta a fost învinsă de Bologna în Serie A, după ce la mijlocul săptămânii a sărbătorit calificarea în optimile Champions League. Echipa rossoblu a intrat în avantaj la pauză, datorită golului norocos marcat de Palacio. După şapte minute de la reluare, Bologna şi-a dublat avantajul, prin Andrea Poli. Atalanta a înscris doar o dată, prin Malinovski şi a fost învinsă cu 1 la 2.

Verona - Torino 3-3

A fost spectacol total în primul meci al zilei din Serie A, în Verona - Torino. Oapeţii au condus la pauză cu 1-0, după reuşta lui Ansaldi. În partea a doua a fost festival de goluri. Torino s-a distanţat întâi la 2-0 graşie golului marcat de Berenguer, apoi Ansaldi a făcut dubla după o oră de joc. Ceea ce a urmat nu s-a mai mîntâmplat niciodată în istoria Veronei. Pazzini a dat semnalul revenirii din penalty când mai erau 20 de minute de jucat. Verre a făcut 3-2, iar Stepinski a stabilit scorul final în minutul 84.  Verona - Torino 3-3.

Rezumatele zilei de duminică din Bundesliga

Wolfsburg - Monchengladbach 2-1

Gladbach a încheiat în genunchi o săptămână de coşmar. După ce a ratat calificarea în primăvara Europa League cu un gol primit în prelungiri, echipa lui Marco Rose a pierdut şi fotoliul de lider în Bundesliga, cu un gol încasat în ultimele minute ale confruntării de pe terenul lui Wolfsburg. Gazdele au deschis scorul prin Schlager, iar Embolo a restabilit egalitatea după nici două minute. Max Arnold a înscris superb în prelungiri, iar Wolfsburg - Gladbach s-a încheiat 2 la 1.

Schalke - Frankfurt 1-0

Raman a înscris unicul gol al confruntării dintre Schalke şi Eintracht Frankfurt. Belgianul a marcat pentru a patra etapă consecutivă. Minerii au evoluat în inferioritate numerică în ultimele 25 de minute. Nubel l-a făcut ko pe Gacinovic şi a fost eliminat. Schalke a rezistat şi s-a impus la limită.

Afla mai multe despre: rezumate fotbalbundesligala ligaserie a 

viewscnt
Articole similare