Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga, Bundesliga şi Serie A! Tătăruşanu a gafat în AC Milan - AS Roma 3-3, Leverkusen a câştigat cu 3-1

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga, Bundesliga şi Serie A! Tătăruşanu a gafat în AC Milan - AS Roma 3-3, Leverkusen a câştigat cu 3-1

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga, Bundesliga şi Serie A.

Leverkusen - Augsburg 3-1

Bayer Leverkusen a început perfect saptamana - a  a urcat pe 4 in Bundesliga. La doar cateva zile dupa cea mai mare victorie europeana din istorie, 6-2 cu Nice, echipa lui Peter Bosz s-a distrat şi in campionat cu augsburg.

Scorul l-a deschis Alario in minutul 16 din penalty. A fost si rezultatul pauzei. La 6 minute după reluare, Caligiuri a egalat.

Leverkusen s-a dezlantuit si a luat la rand barele portii lui Gikiewicz - Leon Bailey a fost primul, urmat de Alario.

Pana la urma, argentinianul a facut dubla cu un sfert de ora inainte de final.

In prelungiri, Augsburg si-a adus portarul in careul advers in cautarea golului egalizator dar gestul i-a costat - pe contraatac, francezul Diaby a marcat cu poarta goala si a inchis tabela la 3-1. Pentru Leverkusen urmeaza meciul din Europa League contra lui Stanciu si a Slaviei Praga.

AC Milan - AS Roma 3-3

A fost nebunie la debutul lui Tătăruşanu la Milan. Echipa sa a condus-o de trei ori cu Roma, dar nu a reuşit să câştige al cincilea meci la rând. Ibrahimovic a deschis scorul după doar 100 de secunde de joc, după o pasă superbă a lui Leao. Tătăruşanu a ieşit greşit la un corner, iar Dzeko a egalat după un sfert de oră. Startul părţii secunde a început la fel de abrupt pentru Milan. Saelemaekers a punctat la 46 de secunde de la reluare, după o altă pasă excelentă dată de portughezul Leao.

La rampă a ieşit apoi arbitrul Giacomelli, care a dictat uşor două lovituri de pedeapsă, fără să consulte niciodată varul. Mai întâi pentru Roma, după o respingere slabă a lui Tătăruşanu şi un duel între Benacer şi Pedro. Veretout a transformat cu precizie. Apoi unul la fel de uşor la un pătrundere a lui Calhanoglu. Ibrahimovic a făcut 3-2 şi este golgheter în Italia, cu şase reuşite în cinci etape. Milan a greşit din nou în defensivă, iar Kumbulla a stabilit scorul final. Diavolul este lider în Serie A, cu 13 puncte din 15 posibile.

Levante - Celta Vigo 1-1

Levante si Celta au inchis etapa a 7-a din la liga. Ambele echipe veneau dupa 3 esecuri consecutive si nu fortat in prima repriza. Golul a venit imediat dupa revenirea de la cabine. Nolito l-a faultat pe Miramon in careu si Marti a lovit de la 11 metri. Avantajul nu a durat. Aflat la doar al doilea meci la prima echipa a Celtei, tanarul Carreira a egalat din pasa lui Suarez. Gomez a trimis si el mingea in poarta in prelungiri dar golul nu a fost acordat - Marti a fost surprins in offside. Scor final 1 la 1 si ambele echipe raman in subsolul clasamentului

 

Afla mai multe despre: rezumate la ligarezumate bundesligarezumate serie a 

viewscnt
Articole similare