Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Cum s-a terminat Cadiz - Valencia după scandalul rasist. Atletico pierde teren după înfrângerea cu Sevilla

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Cum s-a terminat Cadiz - Valencia după scandalul rasist. Atletico pierde teren după înfrângerea cu Sevilla
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Sevilla - Atletico Madrid 1-0

Lupta la titlu în Spania a devenit crâncenă după ce Atletico a pierdut din nou. Echipa lui Simeone a cedat pe terenul Sevillei şi va tremura în finalul sezonului. Ocampos a ratat un penalty în startul partidei. Oblak a intervenit excelent. Golul a venit înspre final. Acuna a înscris după o centrare a lui Jesus Navas, iar Sevilla s-a impus. În prelungiri, madrilenii au ratat cea mai mare şansă de gol, prin Correa. Atletico rămâne lider, dar mai are doar trei puncte peste Real, iar Barcelona, care joacă luni, se poate apropia la unul singur.

Alaves - Celta Vigo 1-3

Iago Aspas a fost eroul Celtei Vigo în deplasarea de la Alaves. A dat un gol şi două assisturi în victoria cu 3 la 1 din Ţara Bascilor. Celta a marcat toate golurile în primele 20 de minute. Nolito şi Santi Mina au semnat celelalte reuşite ale galicienilor. Alaves a jucat aproape o repriză cu om în plus şi a marcat golul de onoare chiar înainte de final, prin Lejeune. Celta s-a impus cu 3-1 şi a reuşit să lege două victorii în deplasare pentru prima oară după mai bine de trei ani.

Elche - Betis 1-1

Betis şi-a păstrat locul 5 în La Liga după remiza de la Elche. Borja Iglesias a deschis scorul pentru andaluzi, din penalty. Egalarea a venit duipă doar un sfert de oră. Pere Milla a egalat, iar Elche este prima deasupra liniei retrogradării.

Cadiz - Valencia 2-1

Scandal uriaş la meciul dintre Cadiz şi Valencia. Diakhaby, fundaşul francez al liliecilor, l-a acuzat pe adversarul său Juan Cala, de insulte rasiste, iar oaspeţii au părăsit terenul de joc după 29 de minute disputate. Conform unor mesaje de pe reţelele de socializare, jucătorii Valenciei au ales să iasă din nou pe gazon pentru a-şi apăra blazonul, dar şi pentru că aşa le-a cerut Diakhaby, cel care a rămas la vestiare. Atunci când meciul a fost întrerupt, scorul era 1-1. Chiar Cala marcase pentru Cadiz. Gameiro a egalat pentru Valencia. Finalul a fost încins. Cherişev a ratat o şansă mare de 2-1 (84) pentru lilieci şi avea să regrete. Mauro a înscris câteva minute mai târziu, iar Cadiz e la opt puncte de ultimul loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: rezumate la liga 

viewscnt
Articole similare