Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga. Espanyol, surpriză cu Barcelona, Real Madrid a făcut spectacol cu Getafe

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga. Espanyol, surpriză cu Barcelona, Real Madrid a făcut spectacol cu Getafe
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga

Valencia - Eibar 1-0

Sâmbăta de La Liga a început pe Mestalla acolo unde Valencia a obţinut prima victorie în faţa lui Eibar după 7 încercări eşuate. Gomez a început cu gol anul 2020. A marcat după mai puţin de o jumătate de oră. A fost singurul şut pe poartă al Valenciei. Eibar a avut trei dar nu putut înscrie. Chardles şi Pedro Leon au fost aproape de gol pentru basci. S-a terminat 1-0, iar Valnercia a ajuns la 8 victorii în 19 meciuri. Nu a mai pierdut de 7 meciuri în toate competiţiile. 

Getafe - Real Madrid 0-3

Real a început perfect noul an, cu victorie la scor pe terenul lui Getafe. Până ca echipa lui Zidane să deschidă scorul, gazdele şi-au creat o ocazie imensă. Arambarri a fost blocat extraordinar de Courtois. Celălalt goalkeeper nu s-a descurcat însă prea bine. Soria a ieşit greşit pe o centrare şi a înscris în propria poartă. La şapte minute după pauză, Varane a majorat avantajul echipei sale. Modric a înscris şi el la ultima fază, iar Getafe - Real Madrid s-a încheiat 0 la 3.

Atletico Madrid - Levante 2-1

Cu o victorie a început şi Atletico noul an, după ce a învins-o cu 2-1 pe Levante. Golurile au fost marcate toate în decurs de patru minute la mijlocul primei reprize. Correa a deschis balul pe Wanda Metropolitano, Roger Marti a egalat pentru Levante, apoi Felipe a readus-o în avantaj pe Atletico. 

Madrilenii puteau scăpa de emoţii în partea a doua, dar Joao Felix a ratat de puţin poarta. Levante putea pleca cu un punct de la Madrid, însă Oblak a intervenit senzaţional în prelungiri. Atletico s-a impus cu 2-1 şi a urcat pe podium în La Liga, peste Sevilla.

Espanyol - Barcelona 2-2

Barcelona s-a împiedicat de rivala din Catalunia, iar din prima etapă din 2020, echipa lui Valverde şi Real Madrid se află la egalitate de puncte. Formaţia legendarului jucător de pe Camp Nou, Abelardo, proaspăt instalat la Espanyol, a marcat unicul gol al primei reprize. David Lopez l-a învins pe Neto la primul său meci din campionat pentru Barcelona. Campioana din La Liga a întors scorul în decurs de numai nouă minute. Suarez a reuşit un gol şi un assist minunat pentru Vidal. Cu un sfert de oră înainte de final, De Jong a fost eliminat, iar Espanyol a devenit extrem de periculoasă. Wu Lei a înscris cu două minute înainte de final, iar derby-ul Cataluniei s-a încheiat 2-2.

Afla mai multe despre: la ligarezumate la ligala liga videobarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare