Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga. Luis Suarez, debut perfect la Atletico Madrid. Bilbao, la prima victorie a sezonului

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga. Luis Suarez, debut perfect la Atletico Madrid. Bilbao, la prima victorie a sezonului

La Liga

Comentarii

Urmăreşte rezumatele zilei din La Liga. Debut perfect pentru Luis Suarez la Atletico Madrid.

Luis Suarez a avut parte de un debut de vis la Atletico. Atacantul uruguayan a intrat pe teren cu 20 de minute înainte de final şi a marcat ultimele două goluri ale echipei sale, în victoria facilă împotriva Granadei. Suarez a devenit primul debutant din istoria clubului care marchează o dublă. La pauză a fost doar 1 la 0. Diego Costa a deschis scorul încă din minutul 9. Madrilenii au beneficiat şi de un penalty, ratat însă de Saul. Jucătorii lui Simeone au început furtunos actul secund. Correa a dublat avantajul formaţiei de pe Wanda Metropolitano. Cel mai scump jucător din istoria lui Atletico a marcat cel de-al treilea gol. Joao Felix l-a ridiculizat pe Vallejo înainte sa înscrie. Asaltul madrilen a continuat, iar Llorente a punctat şi el. Molina a marcat golul de onoare, iar Atletico - Granada s-a încheiat 6 la 1.

Sevilla a revenit în La Liga cu o victorie, după înfrângerea din Supercupa Europei. Andaluzii au avut însă mult de muncă împotriva lui Cadiz. Nou-promoata a marcat prima, prin Sanchez. Golul egalizator a venit după mai bine de o oră de joc. Jesus Navas a centrat perfect la reuşita lui De Jong. Ultimele minute au fost de vis pentru echipa lui Lopetegui. Munir şi-a adus echipa în avantaj cu golul din minutul 90. La ultima fază, Rakitic a marcat pentru prima dată de la revenirea la Sevilla.

Bilbao a reuşit prima victorie din acest sezon, în derby-ul basc de pe terenul lui Eibar. Athletic a condus la pauză, după reuşita lui Unai Lopez. Lovitura de cap expediată de Kike a restabilit egalitatea, după numai două minute scurse din actul secund. Tot Unai Lopez a înscris şi golul de trei puncte. Mijlocaşul de 24 de ani marcase o singură dată în ultimele 53 de partide disputate în tricoul lui Bilbao.

Veteranul Iago Aspas nu îşi arată deloc vârsta. Atacantul de 33 de ani a deschis scorul cu o execuţie aproape imposibilă în partida cu Valladolid, după o cursă senzaţională. Celta nu a câştigat însă decât un punct. Guardiola a marcat din penalty, iar meciul s-a încheiat 1 la 1.

S-au marcat goluri superbe în partida dintre Osasuna şi Levante. Gazdele au deschis scorul după 38 de minute. Roberto Torres l-a învins pe Fernandez cu un şut de la distanţă. Levante a revenit foarte repede pe tabelă. Melero a reluat senzaţional pentru 1 la 1 şi a stabilit scorul pauzei. Acelaşi Melero a avut ocazia să marcheze pentru a doua oară în meci, dar a ratat de la 11 metri. Până la urmă, insistenţele oaspeţilor au dat roade. Roger şi-a adus echipa în avantaj. Morales şi-a scăpat fanii de emoţiile finalului de meci şi a închis tabela. Osasuna - Levante s-a încheiat 1 la 3. 

În ultimul meci al zilei, Barcelona a învins-o clar pe Villarreal.

Afla mai multe despre: luis suarez 

viewscnt
Articole similare