Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Real Madrid a urcat pe primul loc după victoria cu Valladolid, Atletico s-a încurcat cu Leganes

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Real Madrid a urcat pe primul loc după victoria cu Valladolid, Atletico s-a încurcat cu Leganes
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga! Real Madrid a urcat pe primul loc, Atletico s-a încurcat cu Leganes

Atletico Madrid - Leganes 0-0

Celta Vigo - Eibar 0-0

Fără victorie în ultimele şase meciuri din La Liga, Celta Vigo a avut ocaziile mai mari în meciul cu Eibar. Cea mai mare şansă a fost pe final, când bara s-a opus la încercarea lui Araujo de a marca. S-a terminat 0-0 şi Celta rămâne pe loc retrogradabil. 

Getafe - Betis 1-0

Getafe s-a impus dramatic în faţa lui Betis şi a depăşit-o pe Atletico în clasament. Andaluzii au ratat cea mai mare ocazie de gol a primei reprize, când Loren a trimis în bară. Echipa lui Pepe Bordalas a dominat în final de meci, iar presiunea şi-a spus cuvântul. Moreno a făcut henţ în careu, iar Angel a adus victoria lui Getafe cu 1 la 0. 

Real Sociedad - Mallorca 3-0

Sociedad şi-a revenit după două înfrângeri consecutive şi a învins-o clar pe Mallorca, echipă aflată pe val după succesul de etapa trecută, 4 la 1 cu Valencia. Bascii au deschis scorul la  50 de secunde după pauză, prin Isak. Gamez a deviat apoi în propria poartă şutul expediat de Barenetxea. Scorul final, Sociedad - Mallorca 3 la 0 a fost stabilit de Portu.

Valladolid - Real Madrid 0-1

Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, după o victorie la limită pe terenul lui Valladolid. Echipa lui Zidane a dominat pe Estadio Jose Zorilla, dar ocaziile au fost foarte puţine. Abia cu 12 minute înainte de ultimul fluier, Nacho a dat lovitura pentru galactici. Valladolid a marcat şi ea în final, dar reuşita lui Sergio Guardiola a fost anulată. Real s-a impus cu 1-0 şi s-a distanţat la trei puncte de Barcelona în fruntea clasamentului.

Afla mai multe despre: la ligarezumate la ligarezumate video la ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare