Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Real Madrid pierde cu Betis şi pierde şi primul loc în campionat

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Real Madrid pierde cu Betis şi pierde şi primul loc în campionat

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pierdut la Sevilla, 1-2 cu Betis. Formaţia antrenată de Zinedine Zidane a fost învinsă în direct la Telekom Sport

Real Madrid a făcut un nou pas greşit în La Liga şi a plecat învinsă de pe terenul lui Betis. Galacticii s-au trezit conduşi din finalul primei reprize. Sidnei a înscris pentru echipa lui Rubi. La cabine s-a intrat însă tot la egalitate. Real a beneficiat de un penalti, iar Benzema a transformat cu încredere de la punctul cu var. În repriza a doua, ambele echipe au irosit şanse uriaşe de a trece în avantaj.. Joaquin a ratat singur cu portarul, apoi bara a salvat-o pe Betis la şutul lui Mendy. Gazdele au dat lovitura cu câteva minute înainte de final. Tello a marcat, iar Betis - Real s-a terminat 2-1. Galacticii au rămas astfel pe poziţia a doua, la două puncte în urma rivalilor de la Barcelona. 

Villarreal a ratat şansa de a se apropia de locurile de cupe europene, chiar dacă a început perfect partida cu Leganes. Gerard Moreno a deschis scorul după numai cinci minute. Oaspeţii au restabilit egalitatea imediat după pauză. Oscar Rodriguez a înscris superb. Mijlocaşul împrumutat de la Real Madrid a marcat şi golul de trei puncte, din penalty. Villarreal - Leganes s-a încheiat 1 la 2, iar echipa antrenată de Javier Aguirre a obţinut prima sa victorie din deplasare în acest sezon.

Bilbao a făcut spectacol pe terenul lui Real Valladolid. Unai Lopez a deschis repede scorul, cu o lovitură liberpă executată perfect. Raul Garcia a dublat avantajul echipei basce, după 24 de minute de joc. Cu un sfert de oră înainte de final, Sandro Ramirez a redus din diferenţă cu un şut senzaţional. Apărarea lui Valladolid a gafat apoi şi i-a dat ocazia lui Inaki Williams să refacă avantajul de două goluri. Cordoba a înscris şi el în prelungiri, cu prima sa reuşită din acest sezon, iar Valladolid - Bilbao s-a încheiat 1 la 4.

Doar de 11 minute a avut nevoie Levante pentru a deschide scorul cu Granada. Roger a înscris din pasa lui Morales. Oaspeţii au revenit după o oră de joc. Machis a stabilit scorul final, Levante - Granada, 1 la 1.

Afla mai multe despre: real madridla ligarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare