Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Real Sociedad este lider şi are cel mai bun start din istoria clubului

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Real Sociedad este lider şi are cel mai bun start din istoria clubului

La Liga

Comentarii

Real Sociedad continuă să facă senzaţie în fotbalul iberic. Gruparea bască are cel mai bun start de sezon din istoria sa.

Real Sociedad a obţinut cea de-a şaptea victorie în primele zece etape şi se află la cel mai bun start de sezon din istoria clubului. Isak a înscris în minutul 66 pe terenul lui Cadiz şi a trimis toate punctele la San Sebastian. Sociedad conduce clasamentul, cu un avantaj de trei puncte faţă de Atletico.

Valladolid a obţinut a doua victorie consecutivă şi a urcat pe locul 17 în La Liga. Plano a deschis scorul în prelungirile primei reprize, iar Marcos Andre a dublat avantajul, la opt minute după pauză. Granada a redus din diferenţă prin Duarte, însă Mila şi-a îngropat definitiv echipa în final. A greşit grav, iar Jota a stabilit scorul final, 1 la 3.

Eibar a rămas fără victorie pe teren propriu în acest sezon. Echipa lui Jose Mendilibar putea obţine toate punctele în confruntarea cu Getafe, dar inspiraţia de la finalizare a lipsit cu desăvârşire. Kike a ratat incredibil în prima repriză, iar în final mingea trimisă de Enrich a nimerit bara. Imediat după, Kike a fost eliminat, iar partida s-a încheiat fără goluri.

Valencia a revenit superb cu Alaves, după ce a zdrobit-o în etapa trecută pe Real Madrid. Liliecii au început extrem de slab partida. Gazdele au marcat de două ori în primele 16 minute de joc. Navarro a deschis scorul, ,iar Lucas Perez a făcut 2 la 0 din penalty. Oaspeţii au scos un punct datorită prestaţiei din actul secund. Vallejo şi Sanmartin au înscris pentru lilieci, iar partida s-a încheiat 2 la 2.

Afla mai multe despre: real sociedadla liga 

viewscnt
Articole similare