Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A! Atletico Madrid, înfrângere şoc, Real Madrid a câştigat cu Sevilla

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A! Atletico Madrid, înfrângere şoc, Real Madrid a câştigat cu Sevilla
Comentarii

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A!

Rezumatele zilei din Serie A:

Lazio - Sampdoria 5-1

Lazio a obţinut a 11-a  victorie consecutivă din Serie A, într-un meci în care a ridiculizat-o pe Sampdoria. Biancocelestii au înscris de cinci ori, performanţă pe care nu o mai reuşiseră în campionat în ultimii doi ani. Ciro Immobile a fost eroul formaţiei de pe Olimpico. Golgheterul din Serie A a reuşit primul hattrick din această stagiune şi a ajuns la 23 de goluri marcate în 19 etape. Caicedo şi Bastos au înscris celelalte goluri ale biancocelestilor. Genovezii au punctat şi ei o dată, prin Linetty şi au fost învinşi cu 1 la 5, scorul pe care îl reuşiseră în etapa trecută, contra Bresciei. Ştefan Radu a fost titular, dar s-a accidentat la puţin timp după pauză A fost înlocuit, iar întreg stadionul i-a scandal numele. 

Sassuolo - Torino 2-1

Torino a condus la pauză pe terenul lui Sassuolo, datorită reuşitei norocoase semnate de Rincon. Echipa lui De Zerbi a revenit însă după pauză. Jeremy Boga a restabilit egalitatea cu un gol senzaţional. A fost a cincea reuşită a sezonului pentru mijlocaşul cumpărat de la Chelsea.  Boga şi-a desăvârşit opera cu un assist perfect pentru Berardi, care a adus victoria lui Sassuolo cu 2 la 1.

Napoli - Fiorentina 0-2

Napoli este de nerecunoscut în Serie A. A ajuns la cea de patra înfrângere în ultimele cinci etape după ce a pierdut pe teren propriu şi contra Fiorentinei. Toscanii au şi jucat mai bine şi au fost singurii care au marcat. Chiesa a deschis scorul, Vlahovic a stabilit scorul final, iar ambele echipe au câte 24 de puncte. 

Rezumatele zilei din La Liga:

Levante - Alaves 0-1

Fara victorie in ultimele cinci etape, Alaves a dat lovitura pe terenul lui Levante. Reusita care a facut diferenta a venit dupa un contraatac superb al echipei lui Asier Garitano. La finalizare s-a aflat fostul jucator al Barcelonei si al Sevillei, Aleix Vidal. Oaspetii puteau sa mai inscrie, dar Lucas Perez a ratat din toate pozitiile. Alaves s-a impus la fel ca in tur, cu 1-0 si a obtinut doar a doua victorie in deplasare din acest sezon.

Real Madrid - Sevilla 2-1

Real Madrid a luat un avans de trei puncte faţă de Barcelona, care o va înfrunta duminică seara pe Granada. Echipa lui Zidane a învins-o cu 2 la 1 pe Sevilla, graţie lui Casemiro. Închizătorul brazilian a marcat prima dublă în tricoul blanco. A deschis scorul în minutul 57, iar de Jong a restabilit egalitatea. Casemiro a stabilit scorul final, Real Madrid - Sevilla 2 la 1.

Osasuna - Valladolid 0-0

Eibar - Atletico Madrid 2-0

Eibar a reuşit surpriza etapei în Spania. Bascii au învins-o pe Atletico Madrid, singura echipă care câştigase în ultimele trei etape din Spania. Trupa lui Simeone nu a marcat deloc şi nu se mai poate lăuda că are cea mai bună defensivă, după ce a primit două goluri de la Eibar. 

 

 

Afla mai multe despre: rezumate video la ligarezumate video serie a 

viewscnt
Articole similare