Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A! Levante, aproape de o surpriză cu Barcelona, Juventus a făcut spectacol cu Fiorentina

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A! Levante, aproape de o surpriză cu Barcelona, Juventus a făcut spectacol cu Fiorentina
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A

Juventus - Fiorentina 3-0

Juventus a deschis scorul contra Fiorentinei înainte de pauză, după un penalty acordat în urma arbitrajului video. Ronaldo a transformat şi a ajuns la nouă meciuri consecutive cu gol marcat în Serie A. Portughezul a mai înscris o dată şi în repriza a doua, tot de la punctul cu var. 

Scorul final a fost stabilit însă în prelungiri. De Ligt a făcut 3-0 pentru Juventus. 

AC Milan - Verona 1-1

Milan a scos doar o remiză pe San Siro, contra Veronei. Oaspeţii au marcat primii, prin Faraoni. Calhanoglu a stabilit scorul final, din lovitură liberă. În ciuda rezultatului modest, fanii rossonerri s-au bucurat pentru debutul lui Daniel Maldini, fiul de 18 ani al legendei milaneze.

Atalanta - Genoa 2-2

După ce în etapa trecută a câştigat cu 7-0 la Torino, Atalanta s-a împiedicat pe teren propriu de Genoa. Totuşi, echipa din Bergamo a m,arcat prima, prin Toloi. Genovezii au reuşit să întoarcă scorul. Criscito a înscris din penalty. Apoi, Sanabria l-a învins pe Gollini cu o lovitură de cap. Scorul final a fost stabilit înaintea pauzei. Ilicic a punctat pentru a 14-a oară în acest sezon, iar meciul s-a încheiat 2 la 2.

Lazio - Spal 5-1

Lazio s-a răzbunat pe Spal pentru înfrângerea din tur şi a făcut spectacol pe Olimpico. Biancocelestii au rezolvat partida încă din prima repriză. Immobile şi Caicedo nu au avut milă de Berisha, fostul lor coleg şi au înscris câte o dublă. Immobile a ajuns la cota 25 în primele 21 de etape din Serie şi a intrat în istorie cu cu acest record.((lasam amb daca e nevoie)) Indrodus pe teren după pauză, puştiul Adekanye şi-a făcut repede simţită prezenţa, cu primul său gol în tricoul lui Lazio. Missiroli a înscris pentru oaspeţi, iar partida s-a încheiat 5 la 1.

Lecce - Torino 4-0

Lecce a umilit-o pe Torino şi a obţinut cea mai clară victorie în Serie A din ultimii 27 de ani. Sirigu a fost spectator la toate golurile înscrise de echipa de care aparţine Benzar. Deiola, Barak şi Falco au înscris cu execuţii senzaţionale, fără speranţe pentru goalkeeperul torinezilor. Lapadula a închis tabela la 4-0, iar Lecce a obţinut primul succes după două luni. Torino a primit 11 goluri în ultimele două etape.

Udinese - Inter 0-2

Inter a rămas la trei puncte în spatele lui Juventus, după o victorie cu 2-0 la Udine. Lukaku le-a adus victoria nerrazurrilor, cu o dublă. Belgianul a marcat pentru a 16-a oară în această stagiune. Al doilea gol a venit în urma unui penalty obţinut de Alexis Sanchez. 

Leganes - Real Sociedad 2-1

Leganes a obtinut o victorie uriasa in lupta pentru evitarea retrogradarii. Oscar Rodriguez a adus cele trei puncte la ultima faza a meciului cu Sociedad dintr-o lovitura libera executata impecabil. N-a fost insa deloc usor pentru echipa lui Javier Aguirre. Oaspetii au condus cu golul suedezului Isak. Fundasul Omeruo a egalat in partea secunda si ambele echipe pareau impacate cu remiza. Eurogolul rezervei Oscar Rodriguez a pastrat insa toate punctele pe Estadio Butarque. Leganes- Sociedad s-a terminat 2-1.

Eibar - Betis 1-1

Nabil Fekir a demonstrat încă o dată de ce a fost dorit de marile puteri europene. Francezul lui Betis a deschis scorul pe terenul lui Eibar cu o execuţie senzaţională. S-a încheiat însă 1 la 1, pentru că Orellana a marcat din penalty pentru gazde.

Bilbao - Getafe 0-2

Getafe şi-a continuat forma excelentă cu o victorie pe San Mames. Damian Suarez i-a ridiculizat pe apărătorii lui Bilbao şi l-a învins pe Simon. În al doilea act, oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri, iar Mata a stabilit scorul final, Bilbao - Getafe 0 la 2.

Sevilla - Alaves 1-1

Sevilla a coborât de pe podium în La Liga, după ce a făcut doar 1-1 cu Alaves. Bascii au deschis scorul pe Ramon Sanchez Pisjuan la jumătatea reprizei a doua. Joselu a marcat pentru a noua oară în acest sezon. Avantajul oaspeţilor nu a durat decât şapte minute. Duarte a făcut henţ în careu, iar Ocampos a marcat de la 11 metri.

Villarreal - Osasuna 3-1

Paco Alcacer a pornit ca din tun la noua sa echipă. Atacantul transferat de la Dortmund a înscris la debutul pentru Villarreal, în meciul cu Osasuna. Echipa din Pamplona a egalat imediat după pauză, prin Aridane. Submarinul galben a scufundat-o pe Osasuna în decurs de doar cinci minute. Pena şi-a readus echipa în avantaj. Apoi, Cazorla a punctat din penalty, iar meciul s-a încheiat 3 la 1.

Barcelona - Levante 2-1

Ansu Fati a fost eroul Barcelonei în meciul de pe Camp Nou cu Levante. Atacantul care îl înlocuieşte pe Suarez a devenit, la 17 ani şi 94 de zile, cel mai târnăr autor al unei duble în La Liga în acest secol. Messi a pasat la ambele reuşite semnate de Fati. În prelungiri, ROchina a redus din diferenţă cu ajutorul lui Ter Stegen, dar a fost prea târziu pentru Levante. Barcelona s-a impus cu 2-1.

Afla mai multe despre: rezumate la ligarezumate serie avideo meciuri serie avideo meciuri la liga 

viewscnt
Articole similare