Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga. Barcelona, victorie lejeră cu Celta Vigo! Surpriză la Bilbao! Sevilla, victorie dramatică

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga. Barcelona, victorie lejeră cu Celta Vigo! Surpriză la Bilbao! Sevilla, victorie dramatică

La Liga

Comentarii

Barcelona a câştigat şi cel de-al doilea meci sub comanda lui Ronald Koeman. Ansu Fati a înscris din nou pentru catalani. Atacantul în vârstă de doar 17 ani a deschis scorul încă din minutul 11 cu Celta Vigo. Sevilla a învins în minutul 92 Levante, iar Cadiz a câştigat la Bilbao.

Lucrurile s-au complicat pentru catalani înaintea pauzei, când Lenglet a fost eliminat. Messi a rezolvat soarta meciului în al şaselea minut al reprizei secunde. Şutul argentinianului a fost deviat de Olaza în propria poartă. În prelungiri a înscris şi Sergi Roberto, iar Celta - Barcelona s-a încheiat 0 la 3.

Sevilla a obţinut a doua victorie din acest sezon, cu un gol marcat în prelungirile partidei cu Levante. En Nesyri a înscris în minutul 92, iar andaluzii au câştigat la limită.

Cadiz a câştigat surprinzător pe terenul lui Bilbao, chiar dacă a evoluat cu doi oameni mai puţin în ultimele 20 de minute de joc. Akapo a fost primul jucător eliminat, la trei minute după pauză. Nou-promovata a avut însă puterea să înscrie, şi cu puţin noroc. Unai Lopez şi-a introdus mingea în propria poartă. Apoi, Negredo a văzut şi el al doilea galben pentru simulare, dar Cadiz a rezistat eroic în final şi s-a impus cu 1 la 0.

Afla mai multe despre: la ligarezumate 

viewscnt
Articole similare