Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Villarreal a pierdut cu Bilbao după 4-1 în Champions League. Valencia - Mallorca 2-2

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Villarreal a pierdut cu Bilbao după 4-1 în Champions League. Valencia - Mallorca 2-2
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Valencia - Mallorca 2-2

Valencia a întors incredibil meciul cu Mallorca. Nou promovata a condus cu 2-0 pe Mestalla după primele 45 de minute. Reuşita lui Angel şi autogolul lui Diakaby au făcut diferenţa. La 10 minute de la reluare, Lee Kang In a luat al doilea galben, iar oaspeţii au rămas în 10. Remontada a venit în prelungiri. Guedes a prins o bombă din afara careului în minutul 90+3 şi a redus din  dfierenţă. La ultima fază, căpitanul Gaya a egalat şi a declanşat nebunia în tribune.

Cadiz - Alaves 0-2

Alaves a obţinut a doua victorie a sezonului, în deplasare cu cei de la Cadiz. Dubla lui Joselu a făcut diferenţa pe tabelă, iar cele două rămân în zona periculoasă a clasamentului.

Elche - Espanyol 2-2

Elche şi Espanyol au oferit şi ele un meci spectaculos. Boye a marcat primul, pentru gazde, singura reuşită a primei reprize. Catalanii au întors în partea a doua, cu două goluri înscrise în două minute. Morlanes a egalat din pasa lui Raul de Tomas. Golgheterul lui Espanyol a şi înscris apoi. Ultimul gol al meciului a venit în final. Benedeto a egalat şi a stabilit scorul final.

Athletic Bilbao - Villarreal 2-1

Învingătoare cu 4-1 în Champions League la mijlocul săptămânii în Elveţia, Villarreal a cedat pe terenul lui Bilbao. Raul Garcia a deschis scorul pe San Mames după mai puţin de un sfert de oră din meci. Coquelin a reuşit să egaleze pentru submarinul galben. Victoria a venit în ultimul sfert de oră. Muniain a înscris de la 11 metri. Tot căpitanul lui Bilbao a mai oţinut o lovitură de pedeapsă, dar Berenguer a ratat. Villarreal a bifat a doua înfrângere la rând în campionat şi e în a doua jumătate a clasamentului.

 

Afla mai multe despre: la ligameciuri la liga 

viewscnt
Articole similare