Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga ! Zi de coşmar pentru favorite: Real Madrid şi Sevilla s-au încurcat

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga ! Zi de coşmar pentru favorite: Real Madrid şi Sevilla s-au încurcat
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga !

Sevilla - Espanyol 2-2

Sevilla a obţinut doar o remiză cu Espanyol pe teren propriu, înainte de meciul de la Cluj cu CFR. Echipa lui Lopetegui a început bine partida şi a deschis scorul în minutul 15, prin golgheterul Lucas Ocampos. Espanyol a reacţionat foarte bine, iar Embarba a restabilit egalitatea din lovitură liberă. Startul reprizei secunde le-a aparţinut oaspeţilor. Chinezul Wu Lei a marcat pentru 2 la 1. Catalanii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Victor Sanchez. Cu un om în plus pe teren, Sevilla a restabilit egalitatea prin Suso, aflat la primul gol în tricoul andaluzilor. 

Leganes - Betis 0-0

Athletic Bilbao - Osasuna 0-1

Athletic Bilbao a suferit a treia înfrîngere consecutivă în campionat. Osasuna a câştigat pe San Mames cu 1-0. Căpitanul echipei din Pamplona, Oier, a marcat singurul gol în minutul 29. Bilbao a avut o posesie de peste 70% şi a trimis de două ori în bară, după execuţiile lui Vencedor şi Aduriz. După acest succes, Osasuna a egalat-o la puncte pe Bilbao.

Real Madrid - Celta Vigo 2-2

Real Madrid s-a împiedicat pe teren propriu de Celta Vigo, o echipă care nu mai câştigase vreun punct pe Santiago Bernabeu de 14 ani. Smolov a înscris unicul gol al primei reprize. Madrilenii au întors rezultatul după pauză, dar nu afost capabili să îl şi păstreze. Kroos şi Ramos, din penalty, au adus-o pe Real în avantaj. Cu cinci minute înainte de final, Santi Mina a înscris şi a stabilit scorul final, Real Madrid - Celta 2 la 2.

Eibar - Real Sociedad - amânat

Afla mai multe despre: la ligarezumate la ligavideo la ligameciuri la ligareal madridsevilla 

viewscnt
Articole similare