Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din LaLiga! Real Madrid s-a distrat cu Sociedad! Osasuna a mai făcut o victimă cu nume. Valencia - Granada 3-1

VIDEO | Rezumatele zilei din LaLiga! Real Madrid s-a distrat cu Sociedad! Osasuna a mai făcut o victimă cu nume. Valencia - Granada 3-1
Comentarii

Rezumatele zilei din LaLiga.

Real Madrid - Real Sociedad 4-1

Real a profitat de pasul greşit făcut de Sevilla şi s-a distanţat la opt puncte în fruntea clasamentului din Spania. Galacticii au întors rezultatul cu Sociedad în doar trei minute. Oaspeţii au deschis scorul pe Bernabeu, prin golul lui Oyarzabal, de la 11 metri. 

Finalul primei reprize a adus două goluri în poarta lui Sociedad. Camavinga a restabilit egalitatea, după o pasă perfectă a lui Modric. Croatul a marcat pentru 2 la 1, chiar înainte de pauză. 

Galacticii au primit penalty în repriza secundă, iar Benzema a înscris al 20-lea gol al său în acest sezon. Scorul final a fost stabilit de Asensio, servit excelent de Carvajal. Pentru Real urmează returul cu PSG, din optimile Ligii Campionilor. Francezii s-au impus acasă cu 1 la 0. 

Osasuna - Villarreal 1-0

Osasuna a mai făcut o victimă cu nume în LaLiga, după ce le-a încurcat pe Real şi pe Barca în acest sezon. Echipa din Pamplona a învins-o pe Villarreal. Chimy Avila a înscris singurul gol al unui meci în care deţinătoarea Europa League nu a avut nici o ocazie mare de gol. 

Espanyol - Getafe 2-0

Espanyol a spart gheaţa în 2022: a obţinut prima victorie în La Liga, 2-0 cu Getafe. De şapte meciuri nu mai câştigase Espanyol în campionat. Cabrera a deschis repede scorul pentru gazde. Ghinionul a continuat pentru Getafe. Cabaco şi-a învins propriul portar şi a trimis cele trei puncte adversarilor. 

Valencia - Granada 3-1

După o repriză fără goluri, Carlos Soler a dat pasa perfectă, iar Guedes a deschis scorul pentru Valencia pe teren propriu cu Granda. 

Tot Soler a pasat şi la golul de 2 la 0 marcat de Maxi Gomez. O intervenţie nefericită a lui Domenech, care a deviat în proprie poartă a băgat-o pe Granada în joc. După cele două pase de gol, Soler a marcat şi el din penalty pentru lilieci, iar Granada a ajuns la nouă meciuri la rând fără victorie în La Liga. 

Afla mai multe despre: rezultate laligarezultate spania 

viewscnt
Articole similare